Խոզի միս ֆրանսիական ոճով. Նոր տարբերակ պանրով և ձվով

Խոզի միս ֆրանսիական ոճով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Բոլորն են սիրում Խոզի միս ֆրանսիական ոճով՝ իր բոլոր հնարավոր տարբերակներով: Ֆրանսիական ոճով խոզի միսը պատրաստվում է ծանոթ սկզբունքով՝ շերտերով։ Բայց համը, հավատացեք, շատ ավելի հետաքրքիր է։

Հատուկ հյութեղության գաղտնիքը արտաքին ծածկույթի մեջ է։ Դրանով ծածկվում է ոչ թե մսի յուրաքանչյուր կտորն առանձին, այլ ամբողջ տապակի վրա ծարված կտորներն ընդհանուր շերտով։ Դրա շնորհիվ բոլոր հյութերն ու համերը կմնան կարմրավուն թխած ընդերքի տակ։

Բաղադրատոմսում մայոնեզի քանակությունը նվազեցնելու համար մենք դրա մի մասը կփոխարինենք բնական մածունով. այն պարունակում է և՛ համը հավասարակշռելու համար անհրաժեշտ թթվայնությունը, և՛ քիչ յուղայնություն:

Խոզի միս ֆրանսիական ոճով

Խոզի միս ֆրանսիական ոճով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Սոխ 1 հատ

_Խոզի միս 700 գ

_Սուսամբար (Օրեգանո) 1 թեյի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ

_Ձու 3 հատ

_Կոշտ պանիր 200 գ

_Սամիթ՝ ըստ ճաշակի

_Մաղադանոս ըստ ճաշակի

_Մայոնեզ 3 ճաշի գդալ

_Մածուն կամ յոգուրտ 3 ճաշի գդալ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

Խոզի միս ֆրանսիական ոճով

Խոզի միս ֆրանսիական ոճով

Խոզի միս ֆրանսիական ոճով. Պատրաստման եղանակը

_Խոզի միսը կտրատել նույն հաստության 5 սթեյքի։ Երկու կողմից աղ, պղպեղ, սուսամբար ցանել։ Համեմունքները թեթև քսել մսին, վրան լցնել բուսայուղ և թողնել 10 րոպե։

_Խաշած ձվերը քերել խոշոր քերիչով։

_Կոշտ պանիրը նույն կերպ քերել և ավելացնել ձվերին։

_Սամիթն ու մաղադանոսը մանր կտրատել և ավելացնել ձվերի ու պանրի ամանի մեջ։

_Ավելացնել մայոնեզ, մածուն և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել։ Թեթև աղ և պղպեղ անել՝ հաշվի առնելով, որ միսն արդեն աղի է, կրկին խառնել։

_Կճպել սոխը, կտրատել բարակ կես օղակներով։ Մանր կտրատած սոխը դնել ջեռոցային ամանի կամ կաթսայի հատակին: Փորձեք ընտրել տարայի հարմար չափս, որը շատ ազատ տարածություն չթողնի մսի շուրջ։ Սթեյքները պետք է միմյանց կից լինեն:

_Ձվի-պանրի մածուկը քսել մսի վրա։

_Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե։

Խոզի միս ֆրանսիական ոճով

Միսը անհավանական է ստացվում: Թեթև սոուսով բանջարեղենային աղցանը կատարյալ կողմնակի ճաշատեսակ է:

Խոզի միս ֆրանսիական ոճով

Մաղթում ենք ձեզ բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խոզի միսը ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք