Խորովածի մարինադ. Կատարյալ նուրբ և համեղ

Խորովածի մարինադ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Խորովածի մարինադ. Կատարյալ նուրբ և համեղ

Կատարյալ խորովածի մարինադը, յուրաքանչյուր խոհարարի երազանքն է: Ի վերջո, մարինադ պատրաստելու համար այնքան շատ բաղադրատոմսեր կան, որ մեկ օրում չես կարող թվարկել, բոլորը պատրաստում են յուրովի:

Այս բաղադրատոմսը ձեզ համար իսկական գտածո կլինի, դրանով միսը միշտ ստացվում է շատ նուրբ և փափուկ:

Խորովածի մարինադ

Խորովածի մարինադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Խոզի միս 3-3,5 կգ

Մարինադ

  • Նռան հյութ 1 լ
  • Սոյայի սոուս 0,5 բաժակ
  • Աղացած սև պղպեղ 1 թեյի գդալ
  • Աղացած կոճապղպեղ 2 թեյի գդալ
  • Գլուխ սոխ 1,5 կգ
  • Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
  • Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
  • Համեմ՝ ըստ ճաշակի
  • Հոտազերծված բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

Խորովածի մարինադ

Խորովածի մարինադ. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբի համար զգուշորեն լվանալ միսը հոսող ջրի տակ, մաքրել ավելորդ ճարպից և թաղանթներից, այնուհետև չորացնել այն թղթե սրբիչներով: Կտրել 3 սմ-ոց չափաբաժիններով:
  2. Այժմ վերցրեք մի մեծ աման, միսը լցնել մեջը, լցնել նռան հյութը և սոյայի սոուսը: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ, ավելացնել սև պղպեղը և կոճապղպեղը:
  3. Այժմ մաքրել սոխը և կտրել օղակաձև, կտրատել սամիթը, մաղադանոսը և համեմը:
  4. Բոլոր կտրատած բաղադրիչները տեղափոխել մսով ամանի մեջ, լցնել բուսական յուղը և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնում, որպեսզի բոլոր համեմունքները լավ խառնվեն համերով ու բույրերով:
  5. Այս բաղադրատոմսում ձեզ հարկավոր չէ շատ աղ լցնել, դրա մեծ բաժինը փոխարինվում է սոյայի սոուսով, անհրաժեշտության դեպքում պարզապես կարելի է ավելացնել շատ քիչ աղ:
  6. Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում մնա առնվազն մի քանի ժամ, բայց ավելի լավ կլինի ամբողջ գիշեր թողնել:

Խորովածի մարինադ
Իդեալական խորովածի մարինադը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ սոուս. մսային ուտեստների համար

Խնդրում ենք Գնահատեք