Խորովածի մարինադ. Կատարյալ նուրբ և համեղ
Կատարյալ խորովածի մարինադը, յուրաքանչյուր խոհարարի երազանքն է: Ի վերջո, մարինադ պատրաստելու համար այնքան շատ բաղադրատոմսեր կան, որ մեկ օրում չես կարող թվարկել, բոլորը պատրաստում են յուրովի:
Այս բաղադրատոմսը ձեզ համար իսկական գտածո կլինի, դրանով միսը միշտ ստացվում է շատ նուրբ և փափուկ:
Содержание
Խորովածի մարինադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Խոզի միս 3-3,5 կգ
Մարինադ
- Նռան հյութ 1 լ
- Սոյայի սոուս 0,5 բաժակ
- Աղացած սև պղպեղ 1 թեյի գդալ
- Աղացած կոճապղպեղ 2 թեյի գդալ
- Գլուխ սոխ 1,5 կգ
- Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
- Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
- Համեմ՝ ըստ ճաշակի
- Հոտազերծված բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
Խորովածի մարինադ. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբի համար զգուշորեն լվանալ միսը հոսող ջրի տակ, մաքրել ավելորդ ճարպից և թաղանթներից, այնուհետև չորացնել այն թղթե սրբիչներով: Կտրել 3 սմ-ոց չափաբաժիններով:
- Այժմ վերցրեք մի մեծ աման, միսը լցնել մեջը, լցնել նռան հյութը և սոյայի սոուսը: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ, ավելացնել սև պղպեղը և կոճապղպեղը:
- Այժմ մաքրել սոխը և կտրել օղակաձև, կտրատել սամիթը, մաղադանոսը և համեմը:
- Բոլոր կտրատած բաղադրիչները տեղափոխել մսով ամանի մեջ, լցնել բուսական յուղը և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնում, որպեսզի բոլոր համեմունքները լավ խառնվեն համերով ու բույրերով:
- Այս բաղադրատոմսում ձեզ հարկավոր չէ շատ աղ լցնել, դրա մեծ բաժինը փոխարինվում է սոյայի սոուսով, անհրաժեշտության դեպքում պարզապես կարելի է ավելացնել շատ քիչ աղ:
- Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում մնա առնվազն մի քանի ժամ, բայց ավելի լավ կլինի ամբողջ գիշեր թողնել:
Իդեալական խորովածի մարինադը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ սոուս. մսային ուտեստների համար