Ծաղկակաղամբը աղացած մսով. Ջեռոցում թխված հյութեղ ուտեստը հիանալի ընթրիք կլինի

Ծաղկակաղամբը աղացած մսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Համեղ ու օրիգինալ ընթրիքի համար պատրաստեք Ծաղկակաղամբը աղացած մսով: Սա հնարավոր է պատրաստել 1 ժամից էլ քիչ ժամանակում։ Երբ աշխատանքից հոգնած գալիս եք, այնքան էլ չեք ցանկանա երկար ժամանակ անցկացնել խոհանոցում:

Այս կերակուրը նույնպես կարելի է հնարավորինս օգտակար դարձնել։ Դա անելու համար խորհուրդ ենք տալիս սոուսի մեջ միայն մեկ բաղադրիչ փոխարինել: Վերցրեք ոչ թե մայոնեզ, այլ յուղալի թթվասեր։ Կստացվի նաև շատ համեղ և քիչ կալորիականությամբ։

Թոշնած ծաղկաբույլերը պետք չէ դեն նետել, սառեցրեք դրանք, որովհետև հետո ուղղակի կատարյալ են կողմնակի ճաշատեսակ կամ նախուտեստ պատրաստելու համար։

Ծաղկակաղամբը աղացած մսով

Ծաղկակաղամբը աղացած մսով. Բաղադրիչներ

_ Ծաղկակաղամբ 1 հատ

_ Հավի միս 200 գ

_ Աղ՝ ըստ ճաշակի

_ Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_ Համեմ 0,5 թեյի գդալ

_ Լոլիկ 1 հատ

_ Սամիթ՝ ըստ ճաշակի

_ Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

_ Ֆրանսիական մանանեխ 1 թեյի գդալ

_ Սխտոր 2 պճեղ

_ Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

_ Կոշտ պանիր 60 գ

Ծաղկակաղամբը աղացած մսով
Ծաղկակաղամբը աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը

_ Աղացած հավի մսին ավելացնել աղ, աղացած սև պղպեղ և աղացած համեմ։ Մանրակրկիտ խառնել։

_ Կաղամբը լավ լվանալ։ Չորացնել այն թղթե սրբիչներով, կտրատել 1,5–2 սմ հաստությամբ շերտերով։

_ Շերտերը դնել արևածաղկի ձեթով տաքացրած տապակի վրա։

_ Տապակել 3 րոպե յուրաքանչյուր կողմից մինչև բաց ոսկեգույն դառնալը:

_ Մաքրել սխտորը, ճզմել մամլիչով: Լոլիկը բարակ շրջանակներով կտրատել, սամիթը՝ շատ մանր։

_ Տապակած ծաղկակաղամբը տեղափոխել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի մեջ։

_ Մի ամանի մեջ խառնել մայոնեզը, մանանեխի սերմերը, կտրատծ սամիթը և սխտորը: Բոլոր բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնել։

_ Կաղամբի վրա դնել աղացած մսի զանգված և լոլիկի շերտեր։ Քսեք այս ամենին պատրաստված սոուսը:

_ Կոշտ պանիրը քերել։ Շաղ տալ վերևում։

_ 25-30 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոց։

Ծաղկակաղամբը աղացած մսով

Ծաղկակաղամբը ոսկեգույն պանրային գլխարկի տակ պատրաստ է: Կծու սոուսն ու լոլիկը այս ուտեստին տալիս են արտասովոր հյութեղություն՝ դարձնելով այն պարզապես համեղ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր աղցան բրոկոլիով

Խնդրում ենք Գնահատեք