Ծաղկակաղամբով ջեռեփուկ. Դիետիկ ուտեստ առանց ձվի և ալյուրի

Ծաղկակաղամբով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ծաղկակաղամբով ջեռեփուկ. Դիետիկ ուտեստ առանց ձվի և ալյուրի

Պասի օրերին մենք փնտրում ենք համեղ ուտեստների բաղադրատոմսեր, որոնք պետք է պատրաստվեն առանց անընդունելի մթերքների: Նոր համեղ ուտեստ ենք առաջարկում բուսական սննդի, հատկապես ծաղկակաղամբի սիրահարներին: Ծաղկակաղամբով պանրով ​​ջեռեփուկը ոչ միայն առողջարար է, այլ նաև արագ է պատրաստվում և, իհարկե, համեղ է, հավատացեք:

Բաղադրատոմսը շատ պարզ է, չի պահանջում հատուկ խոհարարական հմտություններ և հատուկ սարքավորում: Ուտեստի կալորիականությունը չափավոր է, քանի որ դրանում խմոր կամ յուղալի սերուցք չկա: Իսկ ջեռեփուկն էլ ավելի դիետիկ դարձնելու համար ադիգե պանիրը փոխարինեք սոյայով տոֆու պանրով:

Ծաղկակաղամբով ջեռեփուկ

Ծաղկակաղամբով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ծաղկակաղամբ 1 հատ
  • Հունական յոգուրտ 4-5 ճաշի գդալ
  • Սուսամբար 0.5 թեյի գդալ
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Ադիգե պանիր 500 գ
  • Սպիտակաձավար 4-5 ճաշի գդալ
  • Դիժոնի մանանեխ 1 ճաշի գդալ

Ծաղկակաղամբով ջեռեփուկ

Ծաղկակաղամբով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը

  1. Կաղամբը քերել խոշոր քերիչով: Ավելացնել յոգուրտ, մանանեխ, սուսամբար, աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի, և ճզմած սխտոր:
  2. Քերել պանիրը, մի կողմ դնել մոտ 100 գ, իսկ մնացած մասն ավելացնել կաղամբին:
  3. Խառնել զանգվածը, լցնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի մեջ, հարթեցնել և թխել 25 րոպե 170 աստիճանով:
  4. Հանել տապակը, վրան ցանել մնացած պանիրը ​​և մի քանի րոպեով կրկին դնել ջեռոցը:

Ծաղկակաղամբով ջեռեփուկ

Մնում է միայն փխրուն ջեռեփուկը կտրատել կտորներով, զարդարել կանաչիներով և վայելել:

Ծաղկակաղամբով ջեռեփուկը պատրաստ է, վայելեք: Կիսվեք բաղադրատոմսով ձեր ընկերների հետ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բրոկոլիի թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք