Ծովախեցգետնի ձողիկներով կոտլետներ. Անհնար է կանգ առնել քանի դեռ չեք կերել բոլորը

Ծովախեցգետնի ձողիկներով կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ծովախեցգետնի ձողիկներով կոտլետներ. Տեսնենք, թե ինչ հետաքրքիր բաներ կարելի է պատրաստել այս համեղ մթերքից։

Ծովախեցգետնի ձողիկները մեզ հայտնի դարձան 1980-ականների վերջին։ Այդ ժամանակ բացվեցին գործարաններ, որտեղ արտադրվում էր այս մթերքը։

Իսկական Ծովախեցգետնի մսով ձողիկները թանկ են, ուստի 1970-ականներին ճապոնացիները որոշեցին, որ պետք է խեցգետնի միսը փոխարինեն ձկով: Սպառողներն իհարկե նկատեցին համային տարբերությունները խեցգետնի մսից, բայց խեցգետնի պակասի պատճառով որոշեցին ներել արտադրողին այս ոչ այնքան ճիշտ անվան համար։

Ծովախեցգետնի ձողիկներով կոտլետներ

Ծովախեցգետնի ձողիկներով կոտլետներ. Բաղադրիչներ

_ ծովախեցգետնի ձողիկներ — 200 գ

_ սխտոր — 3 պճեղ

_ հավի ձու — 2 հատ

_ ալյուր — 3 ճաշի գդալ

_ սամիթ — 3 ճյուղ

Ծովախեցգետնի ձողիկներով կոտլետներ
Ծովախեցգետնի ձողիկներով կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_ Ծովախեցգետնի ձողիկները մանրացրեք միջին չափի ատամներով քերիչով, երկու ձու կոտրել զանգվածի մեջ։

_ Սամիթը հնարավորինս մանր կտրատել, լցնել քերած խառնուրդի մեջ։

_ Մի պճեղ սխտորը քերել մանր քերիչով, ավելացնել ստացված զանգվածին։ Ավելացնել ձեր սիրած համեմունքները և աղ ըստ ճաշակի:

_ Վերջում ավելացնել ալյուրը, բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնել։

_ Թավայի մեջ լցնել փոքր քանակությամբ բուսական յուղ, դնել մեկ ճաշի գդալ ստացված խառնուրդից։ Պետք է ստացվեն փոքրիկ կոկիկ բլիթներ:

_ Տապակել ծովախեցգետնի բլիթները միջին ջերմության վրա մինչև ոսկե դարչնագույնը յուրաքանչյուր կողմից:

Ծովախեցգետնի ձողիկներով կոտլետներ

Սա ծովախեցգետնի ձողիկներ պատրաստելու ոչ ստանդարտ բաղադրատոմս է։ Ի դեպ, կարող եք նաև պանիր ավելացնել առաջարկվող մթերքների ընդհանուր ցանկին։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տապակած ծովախեցգետին

Խնդրում ենք Գնահատեք