Ծույլ կարկանդակներ. Արագ համեղ և հագեցնող

Ծույլ կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Շատ հագեցնող, Ծույլ կարկանդակներ կարող եք արագ պատրաստել նախաճաշի, ճաշի կամ ընթրիքի համար կամ որպես խորտիկ:

Այս պարզ կարկանդակի համար որպես լցոն հավելում կարելի է օգտագործել ոչ միայն հավի միս, այլ նաև խոզապուխտ, երշիկեղեն, սունկ, նախապես տապակած, աղացած միս։

Ծույլ կարկանդակներ

Ծույլ կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Մածուն 350 մլ

_Եփած հավի միս 150 գր

_Ձու 1 հատ

_Մի պտղունց աղ

_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ

_Ալյուր մոտ 180 գր

_Սոդա 1 թեյի գդալ

_Խաշած ձու 2 հատ

_Կանաչ սոխ և սամիթ՝ ըստ ճաշակի

Կեֆիրով կարկանդակ պանրով և երշիկով

Ծույլ կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Մթերքը պետք է լինի սենյակային ջերմաստիճանի։

_Ձուն մի պտղունց աղի և շաքարավազի հետ խառնել, հարիչով հարել, մինչև հարթվի։

_Լցնել մածունը, որը սկզբում ավելի լավ է մի փոքր տաքացնել, խառնել։ Տաք թթվային միջավայրում սոդան արագ է ակտիվանում և խմորը ստացվում է միատարր ու լավ է թխվում:

_Սոդայի հետ մաղած ալյուրը լցնել, խառնել։ Եթե ​​ալյուրը քիչ է, կարելի է մի քիչ էլ ավելացնել, որպեսզի զանգվածը թանձր և միատարր ստացվի, ինչպես ալադիների համար։

_Ավելացնել մանրացված միսը, կանաչ սոխը և խաշած ձվերը, խառնել։

_Տապակել բլիթները մարմանդ կրակի վրա երկու կողմից, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Ծույլ կարկանդակներ

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Փքուն Ալադի կեֆիրով

Խնդրում ենք Գնահատեք