Ծույլ կարկանդակներ. Մատչելի մթերքներով հեշտ կպատրաստեք հագեցնող և համեղ նախաճաշ 20 րոպեում

Մենք ձեզ կասենք, թե ինչպես արագ պատրաստել համեղ Ծույլ կարկանդակներ։

Կարկանդակները տարբեր են լինում, քանի որ դրանք երկար ժամանակ են պատրաստվում եվրոպական շատ երկրներում։ Մեզ մոտ առանձնահատուկ սիրով են վերաբերվում դրանց, ուստի ունենք շատ տարբեր տեսակի կարկանդակներ։

Հատկապես տարածված են տնական կարկանդակները, որոնք պատրաստվում են հնագույն ժամանակներից։ Այնուամենայնիվ, այժմ, բացի թխելու բարդ և երկար տեսակներից, կան ավելի հեշտ տարբերակներ:

Ծույլ կարկանդակներ

Ծույլ կարկանդակներ. Բաղադրությունը

_մածուն — 200 մլ

_բուսական յուղ — 80 մլ

_ձու — 2 հատ

_սամիթ — մի փունջ

_աղ — 1 թեյի գդալ

_կանաչ սոխ — մի փունջ

_ալյուր — 180 գ

_պանիր — 60 գ

_սոդա — 0,5 թեյի գդալ

_երշիկ — 100 գ

Ծույլ կարկանդակներ

Ծույլ կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Մածունի մեջ խառնել ձուն, աղը և 30 մլ բուսական յուղը։ Խառնուրդի մեջ մաղել ալյուրն ու սոդան, միատարր խմոր հունցել։

_Երշիկը, պանիրը մանրացնել խոշոր քերիչով։ Կանաչ սոխն ու սամիթը մանր կտրատել։

_Երկրորդ ձուն պինդ եփել, կտրատել փոքր խորանարդիկներով։

_Խմորին ավելացնել երշիկը, պանիրը, խոտաբույսերը և եփած ձուն, խառնել բաղադրիչները և տեղափոխել հրուշակեղենի տոպրակի մեջ։

_Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը, քամել խմորը փոքր մասերով։

_Տապակել կոտլետները միջին ջերմության վրա մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից:

Ծույլ կարկանդակներ

Արդյունքում ստանում ենք արագ ծույլ կարկանդակներ, որոնք պատրաստվում են 20 րոպեում։

Դրանք կարելի է ուտել թթվասերի կամ կետչուպի հետ, ցանկության դեպքում խմորին կարելի է ավելացնել բանջարեղեն։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խաչապուրի թավայի մեջ

Խնդրում ենք Գնահատեք