Ծույլ պելմենիներ 5 րոպեում. Առանց խնդիրների պատրաստենք համեղ ուտեստ
Ես կարծում էի, որ ինձ ոչինչ չի կարող զարմացնել, բայց երբ տեսա այս բաղադրատոմսը, հասկացա` սա այն է, ինչ ինձ պետք է:
Ծույլ պելմենիները պատրաստվում են բառացիորեն 5 րոպեում, և դա չափազանցություն չէ: Պարզապես աղացած միսը թաթախեք ալյուրի մեջ և խաշեք եռացրած ջրի մեջ: Հրաշք չէ՞:
Ծույլ պելմենիներ 5 րոպեում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Աղացած մսի խառնուրդ 300 գ
_Գլուխ սոխ 1 հատ
_Աղ, պղպեղ` ճաշակի
_Ալյուր 1 բաժակ
_Շատ սառը ջուր 1 լ
Ծույլ պելմենիներ 5 րոպեում. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Աղալ խոզի և տավարի մսերը, խառնել: Իհարկե, կարող եք վերցնել պատրաստի միս՝ ավելացնելով դրան սոխը, աղը և պղպեղը:
_Շատ սառը ջուր լցնել առանձին ամանի մեջ, ցանկալի է՝ սառնարանից:
_Լցնել ալյուրը մեկ այլ ամանի մեջ:
_Ձեռքերով աղացած մսից պատրաստեք փոքր գնդիկներ և թաթախեք դրանք սառը ջրի մեջ: Սա պետք է անել ամբողջ աղացած մսի հետ:
_Ջրից հանել մսի գնդիկները և լավ թաթախել ալյուրի մեջ:
_Այդ ընթացքում պետք է ջուրն արդեն եռա վառարանի վրա:
_Մի քիչ ջրին աղ անել և մսի գնդիկները լցնել դրա մեջ:
_Եփել սովորական պելմենիների պես, 5 րոպե:
_Ջրից հանել պելմենիները ցանցկեն գդալով, համեմել յուղով:
Կերակուրը մատուցել թթվասերով կամ կանաչիներով, ըստ ցանկության:
Պարզ է, չէ՞: Եվ անչափ համեղ է, փորձեք, չեք փոշմանի:
Տեսանյութ
Համեղ պելմենի հեշտ եղանակով