Ծույլ պիցցա. Արագ հագեցնող ուտեստ

Ծույլ պիցցա ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Եթե ​​չգիտեք, թե ինչ պատրաստել նախաճաշին կամ ինչպես պատրաստել արագ խորտիկ, փորձեք այս պարզ Ծույլ պիցցայի բաղադրատոմսը:

Դա շատ նման է կարտոֆիլով պիցցայի:

Ծույլ պիցցա

Ծույլ պիցցա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարտոֆիլ 600 գր

_Ցանկացած երշիկ 350 գր

_Ձու 4 հատ

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Անուշաբույր կանաչիներ՝ ըստ ցանկության

_Կանաչ սոխ և սամիթ՝ ըստ ճաշակի

_Եգիպտացորենի օսլա 3 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ 40 մլ

_Պանիր 100 գր

Ծույլ պիցցա

Ծույլ պիցցա. Պատրաստման եղանակը

_Կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ և քերել խոշոր քերիչով, լցնել սառը ջուր և ողողել ավելորդ օսլայից, լավ քամել զանգվածը։

_Քերել պանիրը և երշիկը խոշոր քերիչով։

_Ձվերի վրա աղ, պղպեղ, անել տարբեր ավելացնել համեմունքներ և անուշաբույր կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի, լավ խառնել։

_Սոխը և մյուս կանաչիներն ըստ ճաշակի մանր կտրատել և խառնել ձվի զանգվածին։

_Կարտոֆիլը խառնել երշիկի հետ, ավելացնել օսլան և խառնել։

_Կարտոֆիլի զանգվածին ավելացնել ձվերը կանաչիներով, խառնել։

_Տապակին յուղ քսել և լցնել զանգվածը, ծածկել կափարիչով և տապակել մի կողմից 10 րոպե, մարմանդ կրակի վրա։

_Օգտագործելով ափսե, շրջել մյուս կողմը և տապակել կափարիչով ծածկված:

_Եփելու ավարտից մի քանի րոպե առաջ ուտեստի վրան ցանել քերած պանիրը, ծածկել կափարիչով և եփել, մինչև պանիրը հալվի։

_Մատուցելուց առաջ մանրացված սամիթ ցանել։

Ծույլ պիցցա

Ուտեստը կարող եք մատուցել թթվասերով, տնական տարբեր սոուսներով, թարմ բանջարեղենային աղցաններով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիցցա առանց խմոր թխելու

Խնդրում ենք Գնահատեք