Չինական կաղամբով կարկանդակներ. Ավելի համեղ են քան չեբուրեկները փորձեք այս ասիական արագ սնունդը տանը պատրաստել

կաղամբով կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պատրաստեք հիանալի չինական կաղամբով կարկանդակներ: Դրանք անփոխարինելի են այն մարդկանց համար, ովքեր ծոմ են պահում կամ բուսակեր են:

Այն չի պարունակում կենդանական ծագման մթերքներ՝ միաժամանակ մնալով շատ համեղ։

Բաղադրատոմսը մեզ է հասել ասիական երկրներից և շատ տարածված է Չինաստանում։

կաղամբով կարկանդակներ

Չինական կաղամբով կարկանդակներ. Բաղադրությունը

_ջուր — 550 մլ

_աղ — 2 թեյի գդալ

_բուսական յուղ — 90 մլ, տապակելու համար — 500 մլ

_գազար — 1 հատ

_շաքարավազ — 1 թեյի գդալ

_սոխ — 1 հատ

_կաղամբ — 450 գ

_չոր խմորիչ — 10 գ

_ալյուր — 650 գ

կաղամբով կարկանդակներ կաղամբով կարկանդակներ

Չինական կաղամբով կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Բանջարեղենը մանրացնել — սոխը մանր կտրատել, գազարը մանր քերիչով անցկացնել, կտրատել կաղամբը։

_Տապակը տաքացնում ենք 50 մլ բուսական յուղով, միջին ջերմության վրա տապակել սոխը, մինչև թափանցիկ լինի։

_Գազարը լցնել սոխի վրա, խառնել 3 րոպե։ Ավելացնել կաղամբ, խառնել բանջարեղենը, աղ անել:

_Բուսական խառնուրդի մեջ լցնել 50 մլ ջուր, եփել միջին ջերմության վրա փակ կափարիչի տակ, մինչև փափկի:

_Եռացնել 250 մլ ջուր, դրա մեջ ավելացնել 5 ճաշի գդալ ալյուր, խառնել ու լցնել սառը ջուր (250 մլ)։

_Խառնուրդին աղ անել, շաքարավազն ու խմորիչը լցնել, այս ամենին խառնել մնացած ալյուրը (650 գրամ)։

_Փափուկ խմոր հունցել, 30 րոպե թողնել թաղանթի տակ տաք տեղում։

_Սառեցնել բանջարեղենային միջուկը։

_Երբ խմորն ավելի փքուն դառնա, հունցել, բուլկի ձևավորել։

_Այն բաժանել երկու մասի, յուրաքանչյուր բաժինը բաժանել փոքր գնդիկների (5-7 հատ):

_Բուլկիները ծածկել թաղանթով, թողնել 20 րոպե։

_Այնուհետև յուրաքանչյուր գնդիկը բացել 2 մմ հաստությամբ ուղղանկյուն շերտով:

_Նեղ եզրերից մեկի վրա դնել միջուկը, ռուլետի նման փաթաթել։

_Ռուլետները պետք է մնան 10 րոպե:

_Այդ ընթացքում տաքացնել արևածաղկի ձեթը տապակի մեջ միջին ջերմության վրա։

_Տապակել յուրաքանչյուր ռուլետը մինչև ոսկե դարչնագույնը:

կաղամբով կարկանդակներ

Արդյունքում մենք կարող ենք վայելել պարզ պահքի կերակուր։

Բացի այս միջուկից, այլ մթերքներ կարելի է փաթաթել ռուլետի մեջ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլը ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք