Կաղամբով կարկանդակ. Երբ ուզում եք ինչ-որ բանով զարմացնել ձեր ընկերներին և ընտանիքին

Կաղամբով կարկանդակ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կաղամբով կարկանդակ. Երբ ուզում եք ինչ-որ բանով զարմացնել ձեր ընկերներին և ընտանիքին

Բանջարեղենով արագ կարկանդակը հենց այն է, ինչ ձեզ հարկավոր է: Նուրբ խմոր, անուշահոտ միջուկ (շոգեխաշած կաղամբի հոտը չի զգացվում կարագի շնորհիվ): Շատ համեղ ու նուրբ համ ունի և պատրաստվելու վրա քիչ ժամանակ եք ծախսելու:

Հավատացեք, նման կարկանդակը ոչ մեկին անտարբեր չի թողնի: Այն կարելի է պատրաստել ինչպես տոնական սեղանի, այնպես էլ հանգստյան օրերի համար:

Կաղամբով կարկանդակ

Կաղամբով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Խմորի համար

  • Կարագ — 150-200 գր
  • Ձու — 1 հատ
  • Թթվասեր — 1 բաժակ
  • Ալյուր — 1 բաժակ
  • Սոդա — 0,5 թեյի գդալ
  • Աղ — 0,5 թեյի գդալ
  • Շաքար — 1 թեյի գդալ

Կաղամբով կարկանդակ

Կաղամբով կարկանդակ

Լցոն

  • Թարմ կաղամբ — 300 գր
  • Ձու — 2 հատ
  • Աղ `ըստ ճաշակի
  • կանաչ սոխ — մի քանի փետուր
  • Կարագ — 30 գր

Կաղամբով կարկանդակ

Կաղամբով կարկանդակ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Եկեք պատրաստենք խմորը. Հալեցնել կարագը կամ մարգարին, հարել ձուն:
  2. Կարագին ավելացնել հարած ձուն, սոդա, աղ, շաքար, թթվասեր, մանրակրկիտ խառնել:
  3. Ալյուր ավելացնել, ամեն ինչ լավ խառնել, որ ստացվի միասեռ զանգված:
  4. Եկեք պատրաստենք լցոնը. Կտրել կաղամբը, կտրատել սոխը, հարել ձվերը և լցնել կաղամբի վրա:
  5. Խմորը բաժանել երկու մասի, մի մասը լցնել յուղած և ալյուր ցանած ջեռոցի ձևամանի վրա:
  6. Թեթև աղ անել պատրաստել միջուկը, ավելացնել կարագ, որը պետք է քերել մանր քերիչով:
  7. Լցոնը լցնել խմորի վերին մասում: Ծածկել լցոնը խմորի երկրորդ կեսով:
  8. Ջեռոցը տաքացնել 180 ° -200 ° С և թխել համեղ կարկանդակը 30-35 րոպե:

Կաղամբով կարկանդակ

Կաղամբով կարկանդակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Թեթև վիտամինային աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք