Կաղամբով կարկանդակ. Երբ ուզում եք ինչ-որ բանով զարմացնել ձեր ընկերներին և ընտանիքին
Բանջարեղենով արագ կարկանդակը հենց այն է, ինչ ձեզ հարկավոր է: Նուրբ խմոր, անուշահոտ միջուկ (շոգեխաշած կաղամբի հոտը չի զգացվում կարագի շնորհիվ): Շատ համեղ ու նուրբ համ ունի և պատրաստվելու վրա քիչ ժամանակ եք ծախսելու:
Հավատացեք, նման կարկանդակը ոչ մեկին անտարբեր չի թողնի: Այն կարելի է պատրաստել ինչպես տոնական սեղանի, այնպես էլ հանգստյան օրերի համար:
Содержание
Կաղամբով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Խմորի համար
- Կարագ — 150-200 գր
- Ձու — 1 հատ
- Թթվասեր — 1 բաժակ
- Ալյուր — 1 բաժակ
- Սոդա — 0,5 թեյի գդալ
- Աղ — 0,5 թեյի գդալ
- Շաքար — 1 թեյի գդալ
Լցոն
- Թարմ կաղամբ — 300 գր
- Ձու — 2 հատ
- Աղ `ըստ ճաշակի
- կանաչ սոխ — մի քանի փետուր
- Կարագ — 30 գր
Կաղամբով կարկանդակ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Եկեք պատրաստենք խմորը. Հալեցնել կարագը կամ մարգարին, հարել ձուն:
- Կարագին ավելացնել հարած ձուն, սոդա, աղ, շաքար, թթվասեր, մանրակրկիտ խառնել:
- Ալյուր ավելացնել, ամեն ինչ լավ խառնել, որ ստացվի միասեռ զանգված:
- Եկեք պատրաստենք լցոնը. Կտրել կաղամբը, կտրատել սոխը, հարել ձվերը և լցնել կաղամբի վրա:
- Խմորը բաժանել երկու մասի, մի մասը լցնել յուղած և ալյուր ցանած ջեռոցի ձևամանի վրա:
- Թեթև աղ անել պատրաստել միջուկը, ավելացնել կարագ, որը պետք է քերել մանր քերիչով:
- Լցոնը լցնել խմորի վերին մասում: Ծածկել լցոնը խմորի երկրորդ կեսով:
- Ջեռոցը տաքացնել 180 ° -200 ° С և թխել համեղ կարկանդակը 30-35 րոպե:
Կաղամբով կարկանդակը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Թեթև վիտամինային աղցան