Կաղամբով ջեռեփուկ. Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսին ծանոթացել եմ ֆրանսիացի խոհարարների շնորհիվ և շատ հաճախ եմ պատրաստում

Կաղամբով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կաղամբով ջեռեփուկ շատ հեշտությամբ կպատրաստեք։ Մանավանդ, որ դրա համար պետք են շատ մատչելի բաղադրիչներ: Միայն անհրաժեշտ է ճիշտ քանակությամբ բաղադրիչները դնել ջեռոցի տապակի վրա և դնել ջեռոցը։

Ֆրանսիացի խոհարարների փորձերի շնորհիվ ջեռեփուկը դարձել է մեծ քանակությամբ մթերքներով ուտեստ։ Այսինքն՝ ձուկը, խոզի միսը, տավարի միսը, բանջարեղենը և նույնիսկ մրգերը կարող եք միասին թխել։

Կաղամբով ջեռեփուկ

Կաղամբով ջեռեփուկ. Բաղադրիչներ

_կաղամբ — 600 գ

_մոցարելլա պանիր — 100 գ

_սոխ — 1 գլուխ

_օրեգանո — 1 թեյի գդալ

_գազար — 2 հատ

_աղացած սև պղպեղ — ½ թեյի գդալ

_մաղադանոս — 2 ճյուղ

_աղ — 1 թեյի գդալ

_ձու — 4 հատ

_փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ

_ալյուր — 4 ճաշի գդալ

_ձիթապտղի յուղ — 2 ճաշի գդալ

_կաթ — 50 մլ

Կաղամբով ջեռեփուկ Կաղամբով ջեռեփուկ

Կաղամբով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբը պետք է մանր կտրատել, տեղափոխել առանձին ամանի մեջ։

_Մաքրած գազարը խոշոր քերիչով քերել, լցնել կաղամբի վրա։

_Սոխը պետք է կտրատել փոքր խորանարդիկներով՝ լցնել մնացած բանջարեղենի վրա։

_Մաղադանոսը մանր կտրատել, ավելացնել սոխի, կաղամբի և գազարի խառնուրդին։

_Ձվերը կոտրել առանձին ամանի մեջ և հարել մինչև հարթ լինի:

_Ձվի խառնուրդի մեջ լցնել օրեգանոն, աղացած սև պղպեղը, աղը, ավելացնել կաթը և ձիթապտղի յուղը:

_Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ, մաղել ձվի զանգվածի մեջ։

_Ստացված խմորը հարել և լցնել բանջարեղենի զանգվածի մեջ, մանրակրկիտ խառնել։

_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, բուսական զանգվածը հավասարաչափ տարածել մակերեսին։

_Կաղամբով զանգվածը թխել 180 աստիճանով մոտ կես ժամ։

_Այդ պահին պանիրը կարելի է մանր քերել, թխելուց հետո ցանել ջեռեփուկի վրա։

_Այնուհետև ուտեստը դնել ջեռոցում 5 րոպե, որպեսզի պանիրը հալվի։

Կաղամբով ջեռեփուկ

Դուք կարող եք առանց պանրի պատրաստել ու առավել մատչելի դարձնել ջեռեփուկը: Այս ուտեստը կօգնի ձեզ մի փոքր փոփոխել սովորական սննդակարգը։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Անկրկնելի համով կաղամբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք