Կաղամբով տապակած ռուլետներ. Պեկինյան կաղամբով շատ համեղ ուտեստ
Տապակած պեկինյան կաղամբով գլանափաթեթներ՝ միլիոն արժեցող կերակուր:
Նախկինում ես պատրաստում էի այդպիսի գլանափաթեթներ սովորական կաղամբից, բայց երբ իմացա, որ պեկինյան կաղամբից նույնպես կարելի է պատրաստել, անմիջապես անցա գործի:
Եվ պարզվեց, որ սա շատ համեղ է: Անչափ քնքուշ են և հագեցնող: Կարող եք անվերջ պատրաստել, չհոգնելով ու չձանձրանալով այս ուտեստից: Դուք իսկապես կսիրեք սա:
Содержание
Կաղամբով տապակած ռուլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- պեկինյան կաղամբի 10 տերև
- 4-5 ձու
- 50-60 գ ալյուր
- աղ և աղացած սև պղպեղ` ըստ ճաշակի
- բուսական յուղ՝ տապակման համար
- հազարի տերևներ՝ մատուցման համար
Լցոն (խճողակ)
- 2 լոլիկ
- 200 գ պանիր
- թարմ կանաչիներ (սամիթ, մաղադանոս, կանաչ սոխ);
- աղ, աղացած սև պղպեղ` ըստ ճաշակի
- մայոնեզ
Կաղամբով տապակած ռուլետներ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Կտրեք չինական կաղամբի տերևի կոշտ սպիտակ մասը և մի փոքր մուրճով ծեծեք տերևը: Դա արեք բոլոր թերթերի հետ:
- Պատրաստել խմորը. Ձվերին ավելացնել աղ, պղպեղ և հարել: Ալյուրը ավելացրեք դրա վրա և կրկին հարեք, մինչև որ հարթ դառնա:
- Թավայի մեջ լցնել փոքր քանակությամբ բուսական յուղ: Յուրաքանչյուր տերև թաթախեք խմորի մեջ և հերթով տապակեք թավայի մեջ:
- Տերևներն արագ տապակվում են, ուստի չեն այրվում: Դրեք յուրաքանչյուր տապակած տերևը թղթե սրբիչի վրա:
- Պատրաստեք միջուկը. Լոլիկը կտրեք խորանարդիկներով և հեղուկը ցամաքեցրեք դրանցից, որպեսզի միջուկը շատ թաց չլինի: Քերել պանիրը մանր քերիչով: Կտրել կանաչիները և ավելացնել պանիրը: Լցնել լոլիկը, աղ, պղպեղ և ավելացնել մայոնեզ: Խառնեք, և միջուկը պատրաստ է:
- Կաղամբի տերևի կոշտ մասում դնել խճողակը և փաթաթել այն:
Կաղամբով տապակած ռուլետները պատրաստ են, կարող եք մատուցել սեղանին:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Լցոնած սմբուկ