Կարկանդակ աղացած մսով. Պատրաստեք սիրով

Կարկանդակ աղացած մսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարկանդակ աղացած մսով. Պատրաստեք սիրով

Ես երբեք չեմ հոգնի կրկնել, որ լցնովի կարկանդակը լավագույնն է, ինչ տնային տնտեսուհիները կարող էին գտնել այլ տնային տնտեսուհիների համար: Խմորն առանց չարչարանքի, պարզ լցոնում, և վերջնական արդյունքը համեղ և հետաքրքիր հաճույք է: Իսկ ինչ տարածություն է երևակայության համար:

Վերջերս ես հաճախ եմ պատրաստում լցնովի կարկանդակ կեֆիրով: Լցոնման համար ես տարբեր բաղադրիչներ եմ ընտրում, դա կախված է իմ տրամադրությունից: Հավով, հնդկահավով կամ տավարի մսով՝ շատ համեղ է ստացվում: Իսկ լոլիկի կտորները ջեռեփուկն ավելի գեղեցիկ են դարձնում և ավելացնում նոր համեր:

Կարկանդակ աղացած մսով

Կարկանդակ աղացած մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կեֆիր 400 մլ
  • Խոզի միս աղացած 400 գ
  • Սոխ 80 գ
  • Ցորենի ալյուր 300 գ
  • Ձու 3 հատ
  • Աղ 1,5 թեյի գդալ
  • Սոդա 0,5 թեյի գդալ
  • Շաքար 1 թեյի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ
  • Լոլիկ 2 հատ

Կարկանդակ աղացած մսով

Կարկանդակ աղացած մսով

Կարկանդակ աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել և կտրատել սոխը և 2 րոպե տապակել արևածաղկի ձեթով միջին կրակին վրա:
  2. Ավելացնել աղացած միս, 0.5 թեյի գդալ աղ, խառնել և եփել ևս 7 րոպե:
  3. Հարել ձվերը մնացած աղով և շաքարով: Մեջը լցնել կեֆիր, ավելացնել ալյուրը և սոդան, լավ խառնել:
  4. Դրանից հետո ավելացնել արևածաղկի ձեթը և կրկին խառնել:
  5. Յուղել ձևամանը յուղով, լցնել խմորի կեսը: Մսի միջուկը հավասարապես տարածել վրան, ծածկել մնացած խմորով:
  6. Վրան շարել լոլիկի կտորները և թխել 180 ° C ջերմաստիճանում 40-45 րոպե:

Կարկանդակ աղացած մսով

Կարկանդակ աղացած մսով

Աղացած մսով կարկանդակն ամեն անգամ հաջող է ստացվում: Կեֆիրի շնորհիվ խմորը ձեռք է բերում հատուկ համ, թեթևություն և փափկություն:

Կարկանդակն աղացած մսով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Շատ համեղ նրբաբլիթներ բլինչիկներ

Խնդրում ենք Գնահատեք