Կարկանդակ աղացած մսով. Պատրաստեք սիրով
Ես երբեք չեմ հոգնի կրկնել, որ լցնովի կարկանդակը լավագույնն է, ինչ տնային տնտեսուհիները կարող էին գտնել այլ տնային տնտեսուհիների համար: Խմորն առանց չարչարանքի, պարզ լցոնում, և վերջնական արդյունքը համեղ և հետաքրքիր հաճույք է: Իսկ ինչ տարածություն է երևակայության համար:
Վերջերս ես հաճախ եմ պատրաստում լցնովի կարկանդակ կեֆիրով: Լցոնման համար ես տարբեր բաղադրիչներ եմ ընտրում, դա կախված է իմ տրամադրությունից: Հավով, հնդկահավով կամ տավարի մսով՝ շատ համեղ է ստացվում: Իսկ լոլիկի կտորները ջեռեփուկն ավելի գեղեցիկ են դարձնում և ավելացնում նոր համեր:
Կարկանդակ աղացած մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կեֆիր 400 մլ
- Խոզի միս աղացած 400 գ
- Սոխ 80 գ
- Ցորենի ալյուր 300 գ
- Ձու 3 հատ
- Աղ 1,5 թեյի գդալ
- Սոդա 0,5 թեյի գդալ
- Շաքար 1 թեյի գդալ
- Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ
- Լոլիկ 2 հատ
Կարկանդակ աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը
- Մաքրել և կտրատել սոխը և 2 րոպե տապակել արևածաղկի ձեթով միջին կրակին վրա:
- Ավելացնել աղացած միս, 0.5 թեյի գդալ աղ, խառնել և եփել ևս 7 րոպե:
- Հարել ձվերը մնացած աղով և շաքարով: Մեջը լցնել կեֆիր, ավելացնել ալյուրը և սոդան, լավ խառնել:
- Դրանից հետո ավելացնել արևածաղկի ձեթը և կրկին խառնել:
- Յուղել ձևամանը յուղով, լցնել խմորի կեսը: Մսի միջուկը հավասարապես տարածել վրան, ծածկել մնացած խմորով:
- Վրան շարել լոլիկի կտորները և թխել 180 ° C ջերմաստիճանում 40-45 րոպե:
Աղացած մսով կարկանդակն ամեն անգամ հաջող է ստացվում: Կեֆիրի շնորհիվ խմորը ձեռք է բերում հատուկ համ, թեթևություն և փափկություն:
Կարկանդակն աղացած մսով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Շատ համեղ նրբաբլիթներ բլինչիկներ