Կարկանդակ կոտլետներ. Հագեցնող և շատ համեղ ուտեստ

Կարկանդակ կոտլետներ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Կարկանդակ կոտլետներ ուտեստը շատ ավելի հագեցնող կլինի, քան սովորական կոտլետները:

Այն կարելի է պարզապես մատուցել աղցանների և խորտիկների հետ՝ առանց որևէ կողմնակի ճաշատեսակի։

Կարկանդակ կոտլետներ

Կարկանդակ կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Աղացած միս 400 գր

_Ձու 1 հատ

_Կարտոֆիլ 1 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Գազար 1 հատ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Բրինձ 100 գր

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ, կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

Խմորը պատրաստելու համար

_Ձու 2 հատ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Կաթ 100 մլ

_Ալյուր 120 գր

Կարկանդակ կոտլետներ

Կարկանդակ կոտլետներ

Կարկանդակ կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Կարտոֆիլը, գազարը, գլուխ սոխը՝ միջին քերիչով անցկացնել, խառնել աղացած մսին և եփած բրնձին։

_Ձուն ավելացնել զանգվածին և լավ խառնել։

_Եթե զանգվածը ջրիկ է, այն չի պահպանի իր ձևը, կարելի է ավելացնել սպիտակաձավար, պաքսիմատ կամ այլ հավելումներ։

_Զանգվածը համեմել աղով, համեմունքներով, կանաչիներով և անուշաբույր կանաչիներով, ըստ ցանկության։

_Կոտլետներ ձևավորել։

_Խմորի համար ձուն խառնել կաթի և ալյուրի հետ, ավելացնել աղը։

_Զանգվածին կարելի է ավելացնել նաև անուշաբույր կանաչիները պղպեղը, ինչը նրան կտա կծու և ախորժելի բուրմունք։

_Կոտլետները թաթախել ալյուրի, ապա խմորի մեջ դնել և տաքացած բուսայուղով տապակի մեջ։

_Տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից:

_Կոտլետները շարել կրկնակի կաթսայի ձևամանի մեջ և շոգեխաշել 30 րոպե։

Կարկանդակ կոտլետներ

Կարկանդակ կոտլետներ

Մատուցեք այսպիսի նուրբ և հյութեղ, շատ ախորժելի և հագեցնող կոտլետները տարբեր աղցաններով և կծու, տնական սոուսներով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Քյուֆթա պատրաստելու 2 համեղ տարբերակ

Խնդրում ենք Գնահատեք