Կարտոֆիլը ջեռոցում. Ջեռեփուկի հետաքրքիր տարբերակ

Կարտոֆիլը ջեռոցում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հունական խոհանոցի բաղադրատոմսով կկարողանաք պատրաստել շատ համով կարտոֆիլը ջեռոցում:

Բուրավետ սխտորով տապակված կարտոֆիլի ամենապարզ ու համեղ ձևը:

Կարտոֆիլը ջեռոցում

Կարտոֆիլը ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարտոֆիլ 1 կգ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Կիտրոնի հյութ 100 մլ

_Օրեգանո 2 թեյի գդալ

_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ

_Մաղադանոս և սամիթ՝ ըստ ճաշակի

_Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Կարտոֆիլը ջեռոցում

Պատրաստման եղանակը

_Կարտոֆիլը կտրատել շերտերով և դնել ջեռոցի ամանի մեջ։

_Օրեգանոն խառնել ձեթի, կտրատած սխտորի, կիտրոնի հյութի հետ։

_Լցնել սոուսը կարտոֆիլի վրա, ավելացնել պղպեղ, ցանել կանաչիներ, լավ խառնել ամողջը և լցնել բառացիորեն կես բաժակ ջուր:

_Կարտոֆիլով ամանը ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 1 ժամով։

Կարտոֆիլը ջեռոցում

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլ ջեռոցում. Մեքսիկական տարբերակ

Խնդրում ենք Գնահատեք