Կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով խոզի մսով. Սա անչափ համեղ ու նուրբ տաք ուտեստ է, որով կարելի է և հագենալ և հաճույք ստանալ ուտեստի քնքշությունից:
Ֆրանսիացիները նույնպես սիրում են միս և կարտոֆիլ: Նրանք այս ճաշատեսակի համար ունեն իրենց խոհարարական բաղադրատոմսը:
Մենք դա անվանում ենք «կարտոֆիլով տապակած միս»: Նման հմայք կստանանք արդյունքում, այս համեղ սնունդը կարող է մեզ ամեն օր հաճույք պատրաստել:
Содержание
Կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով խոզի մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ 6 հատ
- Խոզի միս 300 գր
- Սոխ 1 հատ
- Մայոնեզ 200 գր
- Կոշտ պանիր 200 գր
- Աղ ըստ համտեսի
- Աղացած սև պղպեղ ըստ համտեսի
Կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով խոզի մսով. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
- Այսպիսով, այս ուտեստը պատրաստելու համար նախևառաջ պետք է լվանալ և մաքրել կարտոֆիլը: Դրանից հետո կտրեք այն շրջանակներով, որոնց հաստությունը ոչ ավելի է, քան 3-4 մմ:
- Կարտոֆիլը բաժանել երկու մասի: Դնել մի կեսը տապակի մեջ, որը նախ պետք է յուղել: Յուղը կարող է լինել այնպիսին, ինչպիսին դուք կնախընտրեք:
- Աղ անել կարտոֆիլը: Այնուհետև վերցնել խոզի ծեծած միսը և շարել դրանք կարտոֆիլի վրա: Դուք կարող եք ինքնուրույն կտրել սովորական խոզի միսը և ծեծել այն:
- Մսին ավելացնել աղ և պղպեղ: Շարել այնպես, որ այն ամբողջությամբ ծածկի կարտոֆիլը: Կլպել և կտրատել սոխը օղակներով: Շարել դրանք մսի վրա: Դրանից հետո կրկին շարել կարտոֆիլի առանձնացված, երկրորդ կեսը:
- Աղ, պղպեղ անել, շաղ տալ կանաչիները: Դրանից հետո քերել պանիրը նուրբ քերիչի վրա և այն մանրամասնորեն շաղ տալ կարտոֆիլի վրա: Քսել այս ամենին մայոնեզ: Մի խնայեք մայոնեզը:
- Դնել տապակը ջեռոցում 40 րոպեով` 180 աստիճան ջերմաստիճանում:
Կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով խոզի մսով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կարտոֆիլով և մսով ջեռեփուկ