Կարտոֆիլով ջեռեփուկ. Յուրահատուկ համով և գեղեցկությամբ հիացնող ուտեստ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ. Յուրահատուկ համով և գեղեցկությամբ հիացնող ուտեստ

Վառարանում եփված կարտոֆիլը աղացած մսով և տարբեր համեմունքներով ոչ միայն շատ անուշաբույր են, այլև ախորժելի: Նման ուտեստը իդեալական է տոնական սեղանի համար, լրացնում է բոլոր մյուս նախուտեստները և միշտ դուր է գալիս հյուրերին:

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կարտոֆիլ 6 հատ
  • Սոխ 4 հատ
  • Գազար 1 հատ
  • Աղացած միս 500 գ
  • Պապրիկա, կարմիր կծու պղպեղ, սև պղպեղ՝ ըստ  ճաշակի
  • Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
  • Աղ, բուսական յուղ՝ ըստ ճաշակի
  • Պանիր 150 գր

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը

  1. Կարտոֆիլը կտրել երկու մասի և մեջտեղը փոսիկ անել նավակների տեսք տալու համար:
  2. Տապակել դրանք բուսական յուղի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը, դնել թղթե սրբիչների վրա:
  3. Կտրատել սոխը (2 հատ) և խառնել աղացած մսի հետ: Պետք է ավելացնել  նաև աղ և համեմունքներ ըստ ճաշակի, թարմ կամ չոր կանաչիներ:
  4. Կարտոֆիլի նավակները լցնել աղացած մսով և դնել դրանք ջեռոցի տապակի մեջ:
  5. Մանր կտրատել մնացած սոխը, քերել գազարը խոշոր քերիչով:
  6. Տապակել բանջարեղենը բուսական յուղի մեջ, մինչև կիսաեփ լինի:
  7. Խառնել տոմատի մածուկով` համտեսել և լցնել 500 մլ եռջուր, խառնել:
  8. Լցնել կանաչիները սոուսի մեջ և լցնել տեսքով նավակների մեջ:
  9. Այն պետք է 20 րոպե թխել 200 աստիճանով, հանել, վրան շաղ տալ քերած պանիր ​​և թխել ևս 5 — 7 րոպե:

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Ես մատուցում եմ նման անուշահոտ և սրտանց կողմնակի ճաշատեսակը տաք վիճակում, վրան լցնել սոուսը: Աղացած միսը հիանալիորեն փոխարինվում է նախապես տապակած սնկով, որը կարելի է խառնել խաշած հավի կամ այլ մսի, խոզապուխտի, սխտորի և կանաչիների հետ:

Կարտոֆիլով ջեռեփուկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Պատրաստում ենք ջեռեփուկ կարտոֆիլով

Խնդրում ենք Գնահատեք