Կարտոֆիլով վարդեր աղացած մսով և պանրով. Գեղեցիկ և ախորժելի տոնական ուտեստ

կարտոֆիլ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարտոֆիլով վարդեր աղացած մսով և պանրով. Գեղեցիկ և ախորժելի տոնական ուտեստ:
Եվ կրկին մենք պատրաստում ենք կարտոֆիլ …

Ի՞նչ կարող ենք անել առանց այս էժան, պարզ և սիրված մթերքի, առանց դրա գրեթե ոչ մի օրը չի անցնում: Բայց եթե կարծում եք, որ կարտոֆիլը չի ​​կարողանա ձեզ զարմացնել, ապա այս բաղադրատոմսը, անշուշտ, ձեզ հակառակը կապացուցի:

Այսօր մենք պատրաստելու ենք շատ գեղեցիկ կարտոֆիլով ուտեստ, որը պատվով կզարդարի նույնիսկ տոնական սեղանը:

Կարտոֆիլով վարդեր

Կարտոֆիլով վարդեր աղացած մսով և պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • 6 խոշոր կարտոֆիլ
  • 200 գ եփած խոզապուխտ
  • 200 գ պանիր շերտերով
  • 24 գնդիկ մոցարելլա մինի
  • 150 գ քերած պանիր
  • 700 մլ տոմատի սոուս

կարտոֆիլ

Կոլոլակներ.

  • 400 գ աղացած տավարի միս
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 1 թեյի գդալ համեմունք (իտալական համեմունքներ)
  • աղ
  • պղպեղ
  • 1 կտոր սպիտակ հաց
  • 1 ձու

կարտոֆիլ

Կարտոֆիլով վարդեր աղացած մսով և պանրով. Պատրաստման եղանակը

  1. Նախ, պետք է պատրաստել կոլոլակները. դրա համար աղացած միսը խառնել ճզմած սխտորով և համեմունքներով, ավելացնել հաց, ձու, աղ և պղպեղ: Աղացած միսը լավ խառնել և դրանից նույն չափի մոտ 12 գնդիկ պատրաստել: Տապակել կոլոլակները թավայի մեջ:
  2. Կտրել խոշոր կարտոֆիլը հարթ կտորներով (2-3 մմ հաստությամբ): Կարտոֆիլը կաթսայի մեջ աղ արած ջրով մի քանի րոպե եփել, որպեսզի կտորները դառնան փափուկ, բայց չփլվեն:
  3. Իրար կողքի շարել 3-4 կտոր կարտոֆիլ այնպես, որ մեկը մյուսով կիսով ծածկի: Վրայից դնել մի կտոր խոզապուխտ և ծածկել մի կտոր պանրով:
  4. Կարտոֆիլի կտորները փաթաթել փոքրիկ ժապավենի նման, այնպես, որ արդյունքում ստացվի վարդի կոկոնի տեսք և ուղղահայաց դնել խորը ձևամանի մեջ: Պետք կլինի մոտ 12 այդպիսի գլանափաթեթ:
  5. Երբ ձևամանը լցվում է կարտոֆիլի վարդերով, նրանցից յուրաքանչյուրի մեջ զգուշորեն լցնել տոմատի սոուսի մի փոքրիկ բաժին:
  6. Քանի որ մենք պատրաստում ենք կարտոֆիլ տապակած աղած մսով, յուրաքանչյուր գնդիկի մեջ դնել կոլոլակ: Եթե ​​ձեզ դուր չեն գալիս կոլոլակները, կարելի է դնել բանջարեղենի կամ պանրի կտորներ:
  7. Յուրաքանչյուր «վարդի» մեջ դնել մոցարելլա պանրի 1-2 գնդիկ, և այնուհետև զգուշորեն շաղ տալ ամբողջ ձևամանի վրա քերած պանիրը:
  8. Մնում է միայն թխել: Կարտոֆիլով ձևամանը 30 րոպե դնել ջեռոցում ՝ 170 ° C ջերմաստիճանի պայմաններում, փչման ռեժիմով:

Կարտոֆիլով վարդերը պատրաստ են:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Ջեռեփուկ կարտոֆիլով

Խնդրում ենք Գնահատեք