Կարտոֆիլով և խոզաճարպով խորոված. Սա կարող եք պատրաստել նաև ջեռոցում
Կարող ենք անվերջ խոսել կարտոֆիլով ուտեստների մասին, քանի որ, այս հասարակ բանջարեղենը երբեք չի դադարի ուրախացնել մեզ իր համային գամմայով: Ցանկանում ենք կիսվել խորոված կարտոֆիլի այս տարբերակով:
Պատահական չէ, որ խորոված ուտեստները մեծ մասսայականություն են ձեռք բերել, քանի որ դրանք ունեն հարուստ բույր և փխրուն կեղև, և որ ամենակարևորն է `դրանք օգտակար են և հեշտ պատրաստվող:
Содержание
Կարտոֆիլով և խոզաճարպով խորոված. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կարտոֆիլ 2 հատ
- Խոզաճարպ 100 գ
- Խնկունի 1պտղունց
- Տմին 1 պտղունց
- Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Կարտոֆիլով և խոզաճարպով խորոված. Պատրաստման եղանակը
- Մաքրած կարտոֆիլը կտրել բարակ շերտերի (5 մմ հաստությամբ):
- Խոզաճարպը նույնպես կտրել կտորների և շարել շամփուրի վրա, կարտոֆիլի և ճարպի հերթականությամբ
- Հիմա ժամանակն է համեմունքները շաղ տալ կարտոֆիլի վրա: Աղի քանակը կախված է խոզի ճարպի համից: Կարող եք ավելացնել մի պտղունց չոր խնկունի կամ թարմ ճյուղ:
- Կարտոֆիլով և խոզաճարպով շամփուրները փաթաթեք փայլաթիթեղով, լավ փակել եզրերը:
- Պատրաստել կարտոֆիլը 30 րոպե մանղալի վրա կամ ջեռոցում: Երբ խոզաճարպը հալվի, և կծու բույրը սկսի տարածվել, հանել փայլաթիթեղը և կրկին դնել մանղալի վրա կամ ջեռոցում:
Երբ կարտոֆիլը կարմրի՝,կարող եք մատուցել:
Կարտոֆիլով և խոզաճարպով խորովածը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ձկան խորոված հատուկ ցանցով