Կարտոֆիլով և հավով համեղ ընթրիք. Երբևէ փորձած ամենահամեղ բաղադրատոմսը
Ամեն ինչ պատրաստվում է պարզ և հեշտությամբ: Ծախսելու եք ձեր ժամանակի մի փոքր մասը, և սեղանի վրա կհայտնվի մի հիանալի, անուշաբույր և համեղ ուտեստ:
Содержание
Կարտոֆիլով և հավով համեղ ընթրիք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կարտոֆիլ 1 կգ
- Ձիթապտղի յուղ 3 ճաշի գդալ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Սև պղպեղ 1 թեյի գդալ
- Աղացած կարմիր պղպեղ 1 թեյի գդալ
- Ուրց 1 թեյի գդալ
- Հավի կրծքամիս 700 գ
- Կանաչ պղպեղ 2 հատ
- Կարմիր պղպեղ 1 հատ
- Լոլիկ 2 հատ
- Չեդդեր պանիր 100 գր
Սոուս
- Տոմատի մածուկ 1 թեյի գդալ
- Ջուր 200 մլ
Կարտոֆիլով և հավով համեղ ընթրիք. Պատրաստման եղանակը
- Վերցնել մաքրած կարտոֆիլը և կտրատել կտորներով՝ ինչպես չիպսերի համար: Դրանց վրա լցնել ձիթապտղի յուղ, ավելացնել աղ, պղպեղ, կարմիր պղպեղ, ուրց և խառնել ամեն ինչ:
- Այժմ կարտոֆիլը շարել ջեռոցի տապակի վրա և 35 րոպեով դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոց:
- Այդ ընթացքում կտրատել սոխը, կանաչ պղպեղը, կարմիր պղպեղը, լոլիկը, ինչպես նաեւ հավի կրծքամիսը:
- Ձիթապտղի յուղը լցնել տապակի մեջ, տապակել հավի կտորները, ապա դրա վրա ավելացնել կտրատած բանջարեղենը: Տապակել այնքան ժամանակ, մինչև բանջարեղենը փափկի: Վերջում ավելացնել սև պղպեղ, չաման, ուրց, աղ:
- Պատրաստի բանջարեղենը և հավի կտորները դնել տապակի կարտոֆիլի շերտի կենտրոնում:
- Տոմատի մածուկը խառնել ջրի հետ, և պատրաստված սոուսը լցնել ուտեստի վրա: Վրան ցանել քերած պանիր:
- Յուղաթուղթը թրջել ջրով և վերևից ծածկել ջեռոցի տապակը:
- Այժմ այն 15 րոպեով դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոց:
Համեղ ընթրիքը պատրաստ է: Ստացվում է հյութեղ, անուշաբույր և անիրատեսականորեն համեղ ուտեստ: Բոլոր բաղադրիչները հիանալի կերպով լրացնում են միմյանց և համատեղվում իրար հետ ՝ այս ուտեստն աներևակայելի համեղ դարձնելով:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Կարտոֆիլով և հավով ջեռեփուկ