Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ. Այս ուտեստը շատ նման է ժուլիենի

Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ. Այս ուտեստը շատ նման է ժուլիենի:

Ջեռոցում սնկով կարտոֆիլով ուտեստը պատրաստելով կհամոզվեք, որ այն չափազանց համեղ է: Չնայած նման պարզ բաղադրությանը, այս ջեռեփուկը շատ նման է ժուլիենի:

Բայց այս դեպքում ստացվում է բավական հագեցնող և համեղ ուտեստ, որով դուք կարող եք արագ պատրաստել և կերակրել ամբողջ ընտանիքին: Սա ախորժելի և աներևակայելի համեղ է:

Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ

Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ. Բաղադրությունը.

  • 400 գրամ հավ
  • 8-9 կարտոֆիլ
  • 12-13 շամպինիոններ
  • սոխ 1 հատ
  • 2 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 2 ճաշի գդալ ալյուր
  • սերուցք  300 մլ
  • 100 մլ կաթ
  • պանիր 150 գրամ
  • աղ / պղպեղ` ըստ ճաշակի

Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ

Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Սոխը մանրացնել, կտրատել սունկը բարակ շերտերով:
  2. Կարտոֆիլը կտրեք շերտերով:
  3. Հավի կրծքամիսը կտրատել խորանարդիկներով:
  4. Տապակել սունկը և սոխը մեկ տապակի մեջ բուսական յուղով:
  5. 1-2 րոպե եփել կարտոֆիլը եռացող ջրի մեջ:
  6. Հավի կրծքամիսը կարելի է տապակել կարագով տապակի մեջ կամ նախապես խաշել, ինչպես կցանկանաք:
  7. Կարտոֆիլը լցնել ձևամանի ներքևի մասում, այնուհետև ավելացնել հավի միսը, քերած պանիրը, սոխը և սունկը:
  8. Պատրաստել սոուսը. Կաթսայի մեջ խառնել թթվասերը, կաթը, սերուցքը: Դնել կրակին: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, խառնել, եփել 2-3 րոպե եռման պահից սկսած:
  9. Ստացված սոուսը լցնել ձևամանի մեջ դասավորված բոլոր բաղադրիչների վրա, կես ժամով դնել նախապես 200 աստիճանով տաքացված ջեռոցի մեջ:
  10. Բուրավետ ու համեղ ուտեստը կարելի է մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում: Դա միանշանակ համեղ է:

Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ

Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Դե իսկ համեղ ժուլիեն պատրաստելու եղանակին ծանոթացեք տեսանյութում.

Խնդրում ենք Գնահատեք