Կոտլետներ լյարդով. Քնքուշ, դյուրամարս ընթրիք

Կոտլետներ լյարդով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կոտլետներ լյարդով. Քնքուշ, դյուրամարս ընթրիք

Ամուսինս սեղանից չի հեռանա, քանի դեռ մի կտոր միս չի կերել: Կապ չունի, թե դա ինչ կլինի: Այդ պատճառով, ես մսեղենի շատ բաղադրատոմսեր հավաքեցի: Եթե ​​ժամանակ չունեմ բարդ ուտեստի համար, ես պատրաստում եմ արագ և համեղ լյարդի կոտլետներ: Խոզի և տավարի լյարդերն ունեն պատրաստման իրենց դժվարությունները, իսկ հավի լյարդը միշտ անուշահոտ և հյութեղ է ստացվում:

Խոհարարության մեջ լյարդով կոտլետները շատ չեն տարբերվում սովորականից: Միայն թե լյարդը պետք է շատ զգույշ ծեծել: Բայց արդյունքն ինձ ավելի է դուր գալիս: Միսը հաճախ չոր է կամ կոշտ, իսկ տապակած լյարդը պարզապես հալվում է ձեր բերանում: Եվ զգալիորեն ավելի էժան գին ունի, այնպես որ առաջարկում եմ փորձել:

Կոտլետներ լյարդով

Կոտլետներ լյարդով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի լյարդ 250 գ
  • Ձու 2 հատ
  • Ցորենի ալյուր 4 ճաշի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ 70 մլ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Կոտլետներ լյարդով

Կոտլետներ լյարդով

Կոտլետներ լյարդով. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ լյարդը, չորացնել այն և զգուշորեն հեռացնել բոլոր թաղանթները:
  2. Ծածկել սննդային թաղանթով և թեթևակի ծեծել յուրաքանչյուր կտորը երկու կողմերից:
  3. Համեմել աղով և պղպեղով, թող 15 րոպե մարինացվի:
  4. Հարել ձվերը մի փոքր աղ և պղպեղով:
  5. Ալյուրը լցնել առանձին ափսեի մեջ:
  6. Լյարդը թաթախել ալյուրի մեջ, ապա թաթախել ձվի մեջ և տապակել տաք յուղի մեջ: Շոգեխաշել միջին կրակի վրա 3-4 րոպե յուրաքանչյուր կողմից:

Լյարդով կոտլետներ.

Ավելորդ յուղը հեռացնելու համար պատրաստի կոտլետները դնել թղթե սրբիչների վրա: Եվ մի քանի րոպեից դրանք կարելի է մատուցել:

Որպես կողմնակի ուտեստ նախընտրելի է խաշած կարտոֆիլը: Բայց հնդկաձավարով կամ բրնձով այն նույնպես շատ համեղ է:

Կոտլետները լյարդով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տնական կոտլետներ

Խնդրում ենք Գնահատեք