Համեղ ընթրիք. Իտալական խոհանոցի ավանդական, համեղ և գեղեցիկ ջեռեփուկ

Համեղ ընթրիք ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Համեղ ընթրիք. Իտալական խոհանոցի ավանդական, համեղ և գեղեցիկ ջեռեփուկ, որը ստացվում է արագ և պարզ մթերքներից

Հիմնականում այս ուտեստը նման է լազանյայի, բայց դրա համար անհրաժեշտ է ամենատարածված մակարոնեղենը և աղացած միսը:

Համեղ ընթրիք

Համեղ ընթրիք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ցանկացած աղացած միս 350 գր
  • Տոմատի մածուկ 1 ճաշի գդալ
  • Լոլիկ 1 հատ
  • Աղ, պղպեղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
  • Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
  • Պրովանսյան կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
  • Մշկընկույզ՝ ըստ ճաշակի
  • Ալյուր 1 ճաշի գդալ
  • Ջուր 200 մլ
  • Մակարոն 250 գր
  • Կաթ 300 մլ
  • Կարագ 10 գր
  • Պանիր 100 գր

Համեղ ընթրիք

Համեղ ընթրիք. Պատրաստման եղանակը

  1. Աղացած միսը տապակել բուսական յուղով մինչև փափկելը, աղ, պղպեղ և համեմունքներ ավելացնել:
  2. Կտրել լոլիկը շերտերով և տոմատի մածուկի հետ միասին ավելացնել աղացած մսին:
  3. Լցնել ջուրը, խառնել և եփել 5 րոպե՝ փակ կափարիչով:
  4. Առանձին հալեցնել կարագը, խառնել ալյուր և տապակել, լցնել կաթը, խառնել և եռացնել:
  5. Աղ և պղպեղ անել, ավելացնել մշկընկույզ և պրովանսյան կանաչիներ:
  6. Լցնել քերած պանիրը, խառնել մինչև միատարր վիճակը:
  7. Լցնել մակարոնը ջեռոցի ամանի մեջ, տարածել և վրան աղացած միսը դնել, վրան տարածել կաթ-պանրի խառնուրդը:
  8. Կրկին դնել մակարոնի շերտ, աղացած մսի շերտ, այնուհետև պանրի և կաթի խառնուրդ:
  9. Պետք է թխել 180 աստիճանով 30 րոպե:

Համեղ ընթրիք

Հուշում. Դուք կարող եք օգտագործել ցանկացած մակարոնեղեն և բոլոր շերտերը ցանել կտրատած կանաչիներով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Վերմիշելով փլավ

Խնդրում ենք Գնահատեք