Համեղ կարկանդակներ. Կպատրաստեք խմորիչով խմորը 10 րոպեում, եռման ջրով ՝ առանց խնդիրների և ժամանակ կորցնելու

Համեղ կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Եթե ​​դուք շատ եք սիրում համեղ կարկանդակներ, բայց չեք սիրում երկար ժամանակ անցկացնել խմորիչով խմոր պատրաստելու վրա, ապա այս բաղադրատոմսը հաստատ ձեզ համար է:

Փափուկ, ունիվերսալ խմորը չի պատռվում, չի բացում ծայրերը տապակելիս և կարող եք օգտագործել։ ցանկացած միջուկ, նույնիսկ ջեմ:

Համեղ կարկանդակներ

Համեղ կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ կաթ 250 մլ

_ շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

_ աղ 1 թեյի գդալ

_ չոր խմորիչ 11 գ

_ բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ

_ եռացող ջուր 250 մլ

_ ալյուր՝ մոտ 600 գ

Համեղ կարկանդակներ

Համեղ կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Եթե ​​կաթ չունեք, կարող եք կարկանդակներ պատրաստել ջրով։ Տաք կաթի մեջ լուծել շաքարավազն ու խմորիչը, աղը լցնել, լավ խառնել։

_ Ավելացնել բուսական յուղ և խառնել։

_Ամբողջ ալյուրը մաղել և մի մասը լցնել հեղուկ հիմքի մեջ։

_Լցնել եռացրած ջուրը խմորը սկսել բահիկով հունցել։ Երբ զանգվածը մի քիչ սառչի՝ դրեք սեղանին և հունցելով մաս-մաս ավելացնել մնացած ալյուրը։ Ձեզ քիչ կամ շատ ալյուր պետք կլինի, գլխավորն այն է, որ խմորը չափազանց չպնդանա։

_Այժմ վերցրեք ցանկացած միջուկ ըստ ճաշակի, այն կարող է թե քաղցր, թե աղի և ձևավորեք կարկանդակներ:

_ Տապակել կարկանդակները մարմանդ կրակի վրա մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից:

Համեղ կարկանդակներ

Խմորը ունիվերսալ է, շատ փափուկ, շատ յուղ չի ներծծում:

Այս խմորով կարկանդակները պարզապես հիանալի տարբերակ են արագ նախաճաշի, ճաշի և ընթրիքի համար։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ընտիր պեռաշկի

Խնդրում ենք Գնահատեք