Համեղ կարտոֆիլ ջեռոցում. Ամենապարզ, բայց չքնաղահամ կարտոֆիլ պատրաստեք այս հարմար բաղադրատոմսով:
Կատարյալ է որպես կողմնակի ուտեստ կամ կարող է ծառայել որպես առանձին ուտեստ: Համն աննկարագրելի է ոչ մի բառով հնարավոր չէ նկարագրել, անպայման պատրաստեք:
Содержание
Համեղ կարտոֆիլ ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Կարտոֆիլը գյուղական եղանակով
- Կարտոֆիլ 600 գ
- Սխտոր 5-6 պճեղ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
- Ուրց 1-2 ճյուղ
- Բուսական յուղ 2-3 ճաշի գդալ
Հարմոն կարտոֆիլ
- Խոշոր կարտոֆիլ 2 հատ
- Պանիր 50 գ
- Բեկոն 40 գ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Համեմունքներ` ըստ ճաշակի
- Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ
Համեղ կարտոֆիլ ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը
- Գյուղական եղանակով կարտոֆիլի համար լավ լվացված և չմաքրված կարտոֆիլը կտրել սեպերով, թղթե սրբիչով ցամաքեցնել:
- Կարտոֆիլը լցնել խորը ամանի մեջ, մեջը լցնել բուսական յուղը, խառնել: Ջեռոցի տապակը յուղել բուսական յուղով և վրան շարել կարտոֆիլը:
- Դնել 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 20-25 րոպե:
- Պատրաստի կարտոֆիլը դնել խորը ամանի մեջ, աղ, պղպեղ անել, ավելացնել ձեր նախընտրած ցանկացած համեմունքներ, մի փոքր ուրց և մանր քերած սխտոր, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
- Հարմոն կարտոֆիլի համար այն դնել երկու փայտե շամփուրի միջև և վերևից կատարել կտրվածքներ, բայց ոչ մինչև վերջ, հենց հասնի շամփուրին: Ակորդեոնի նման բացել:
- Կտրել պանիրը փոքր կտորներով, խոզապուխտը կտրել շերտերով: Կտրվածքների ներսը յուղել բուսական յուղով, մի փոքր ուրց ավելացնել:
- Այժմ, կտրվածքների մեջ դնել պանիր և խոզապուխտ, և կարտոֆիլը դնել ջեռոցի տապակի վրա:
- Կարտոֆիլը թխել 220 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ 30-35 րոպե:
Համեղ կարտոֆիլը ջեռոցում պատրաստ է: Ստացվում է անուշաբույր, փխրուն և հյութալի կարտոֆիլ: Բաղադրատոմսերը մեկը մյուսից ավելի գեղեցիկ են և խելահեղորեն համեղ:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Համեղ կարտոֆիլի բաղադրատոմս