Համեղ Նախաճաշ. 5 րոպեում պատրաստեք հագեցնող և համեղ նախուտեստ ցանկացած առիթի համար

Համեղ Նախաճաշ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Եթե որպես Համեղ Նախաճաշ ​​դեռ չեք օգտագործել ամենածույլ կարկանդակների բաղադրատոմսերը, խորհուրդ եմ տալիս սկսել այս մեկից՝ ամենապարզը, ամենաարագը և ամենահամեղը, միշտ ձեռքի տակ առկա մթերքների նվազագույն հավաքածուից:

Համեղ Նախաճաշ

Համեղ Նախաճաշ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ մածուն կամ թթվասեր 300 մլ

_ աղ ըստ ճաշակի

_ ձու 1 հատ

_ սոդա 1 թեյի գդալ

_ ալյուր 260 գ

_ խաշած ձու 2 հատ

_ կանաչ սոխ 1 փունջ

_ սամիթ և անուշաբույր կանաչիներ

_ պանիր 100 գ

Համեղ Նախաճաշ Համեղ Նախաճաշ

Համեղ Նախաճաշ. Պատրաստման եղանակը

_ Կանաչ սոխը, սամիթը մանր կտրատել։

_ Եփած ձվերը կտրատել խորանարդիկներով։

_ Սենյակային ջերմաստիճանի մածունը խառնել աղի, ձվի հետ, հարել զանգվածը մինչև հարթ լինի։

_ Մաղած ալյուրը և սոդան լցնել, թանձր զանգված շաղախել։

_Ավելացնել կանաչ սոխ ու սամիթ, կտրատած ձու, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի և տարբեր անուշաբույր կանաչիներ, որպեսզի կարկանդակներն ավելի վառ և հետաքրքիր համով լինեն։

_ Զանգվածը լցնել տոպրակի մեջ ու դրա մի անկյունը կտրել։

_ Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և խմորի ձողիկներ քամել։

_ Տապակել թույլ կրակի վրա, մինչև կարկանդակները կարմրեն։

Համեղ Նախաճաշ

Դրանք այնքան փափուկ և համեղ են ստացվում, որ դուք անպայման նման նախաճաշ կամ խորտիկ կպատրաստեք շատ հաճախ, մանավանդ որ ոչ մի ավելորդ րոպե չեք վատնի ուտելիք պատրաստելու վրա։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խաչապուրի թավայի մեջ

Խնդրում ենք Գնահատեք