Համեղ Ջեռեփուկ Աղացած Մսով և Կարտոֆիլով. Կպատրաստեք հեշտությամբ և կվայելեք հաճույքով

ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Համեղ Ջեռեփուկ Աղացած Մսով և Կարտոֆիլով. Այն հարմար է, թե սովորական ընթրիքի, թե տոնական սեղանի համար:

Եթե ձեզ դուր է գալիս կարտոֆիլ և միս, ապա այս բաղադրատոմսը հենց ձեզ համար է, անպայման պատրաստեք: Աղացած մսով և կարտոֆիլով այս ուտեստը շատ համեղ և ախորժաբույր է: Իր տեսքով միայն նա կարող է պատվավոր տեղ գրավել ձեր հյուրասիրության սեղանի վրա:

Ջեռեփուկ

Համեղ Ջեռեփուկ Աղացած Մսով և Կարտոֆիլով. Բաղադրությունը

_ 1 կգ խաշած կարտոֆիլ

_ 1 ձու

_ կարագ — 50 գրամ

_ 50 գ պանիր

_ աղ, պղպեղ, պապրիկա

_ 700-800 գր աղացած միս + ձու + 50 գրամ պանիր

_ սոխ — 2 հատ

_ համեմի սերմ, չաման, աղացած մսի համար` սև պղպեղ

Ջեռեփուկ

Պատրաստման եղանակը

_ Կարտոֆիլը կլպեք և եփեք մինչև պատրաստ լինելը:

_ Ավելացնել աղ և պղպեղ` ըստ ճաշակի: Այնուհետև ավելացրեք կարագը, քերած պանիրը և ձուն: Լավ խառնել ստացված զանգվածը:

_ Թաց ձեռքերով ձևավորեք կարտոֆիլի պյուրեից գնդիկներ և դրանք շարեք յուղաթղթով ծածկված ձևամանի մեջ:

_ Յուրաքանչյուր գնդիկի մեջ փոսիկ արեք, որտեղ հետագայում մենք կտեղադրվի կոլոլակ:

_ Աղացած մսին ավելացնել աղ, պղպեղ, քերիչով մանրացված սոխ, չաման և համեմ: Խառնել, ավելացնել ձուն և քերած պանիրը: Այս զանգվածը լավ խառնել:

_ Թաց ձեռքերով, ձևավորեք կոլոլակներ, որոնք կունենան կարտոֆիլի մեջ արված համապատասխան փոսիկի չափը:

_ Թավայի մեջ տապակել կոլոլակները 2-3 րոպե և հետո դրանք դնել կարտոֆիլի պյուրեի փոսիկի մեջ:

_ Ջեռոցը տաքացրեք մինչև 200 աստիճան և դրեք այնտեղ ձևամանը 40-50 րոպե:

_ Այնուհետև հանել, վրան շաղ տալ քերած պանիր և սամիթ, կրկին դնել ջեռոցը ևս 5 րոպե:

Արդեն պատրաստ է Համեղ Ջեռեփուկը Աղացած Մսով և Կարտոֆիլով: Այն շատ ախորժելի է և խելահեղ համեղ:

Արագ ու հեշտ ընթրիքի ևս երկու հրաշալի տարբերակ ենք առաջարկում `

Պատրաստում ենք ջեռեփուկ կարտոֆիլով և հավի կրծքամսով — Համեղ Բաղադրատոմսեր

Ջեռեփուկ տավարի մսով — անհավանական համեղ ուտեստ

Բարի ախորժակ բոլորին:

Խնդրում ենք Գնահատեք