Հաշբրաուն ինչպես Մաք Դոնալդսում. Արագ և հեշտությամբ կպատրաստենք

Հաշբրաուն ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հաշբրաուն ինչպես Մաք Դոնալդսում. Արագ և հեշտությամբ կպատրաստենք

Սա արագ սննդի ցանցի ամենատարածված ուտեստներից մեկն է: Ոսկե փխրուն կարտոֆիլի բլիթը, որը տապակվում է յուղի մեջ, ոչ մեկին անտարբեր չի թողնում: Այնուամենայնիվ, ձեր սիրած ուտեստը վայելելու համար հարկավոր չէ տնից դուրս գալ, քանի որ կարող եք ինքնուրույն պատրաստել այն: Բաղադրատոմսը բացարձակապես բարդ չէ և խնդրում է միայն համամասնությունները և պատրաստման տեխնոլոգիան պահպանել:

Ավանդական հաշբրաունը համարվում է բելառուսական կարտոֆիլով դրանիկների և չեխական բրամբրիկների «մոտիկ ազգականը»: Այն պատրաստվում է կարտոֆիլից և նվազագույն քանակությամբ կապակցող մթերքներից, որոնց շնորհիվ կարելի է ուտեստին տալ հստակ ձև: Ոսկեգույն կեղևով տաք ուտեստի համն անհամեմատելի է: Հաշվի առեք, որ այս ուտեստն ամենահամեղը ստացվում է փխրուն կարտոֆիլից:

 

Հաշբրաուն

Հաշբրաուն. Անհրաժեշտ բաղադրիչները.

  • 500-600 գ կարտոֆիլ
  • 1 ձու
  • 1 ճաշի գդալ ցորենի ալյուր
  • 1/2 թեյի գդալ շաքար
  • 1 թեյի գդալ աղ
  • տապակելու համար բուսական յուղ

Հաշբրաուն

Հաշբրաուն

Հաշբրաուն. Պատրաստման եղանակը.

  1. Մաքրած կարտոֆիլը խոշոր քերիչով քերել: Մաղով քամել՝ կարտոֆիլի ավելցուկային հյութը հեռացնելու համար: Կարտոֆիլը պետք է արագ քերել, որպեսզի չսևանա:
  2. Անմիջապես խաշել քերած կարտոֆիլը, այն կդառնա փափուկ և հեշտ կձևավորվի: Քամել կարտոֆիլը, վրան լցնել ալյուրը, աղը, շաքարավազը, կոտրել ձուն, լավ խառնել, զանգվածը պետք է դառնա միատարր:
  3. Խորը տապակման համար վերցնել զտված բուսական յուղ, այն լցնել կաթսայի մեջ այնքան, որ կարտոֆիլային «կոտլետները» մեջ լողան:
  4. Ձևավորել եռանկյունաձև կոտլետներ, և տապակել միննչև ոսկեգույն կեղև ստացվի:

Պատրաստի Հաշբրաունն, ինչպես McDonald’s- ում, կարելի է մատուցել տարբեր սոուսներով

Հաշբրաուն

Հաշբրաունը պատրաստ է: Հյուրասիրեք այս արագ սննդի բաղադրատոմսով տնական եղանակով պատրաստված ուտեստը: Երեխաներին շատ դուր կգա: Իսկ եթե ավելացնեք ավելի շատ կծու, ապապ լավագույն նախուտեստը կդառնա գարեջրային երեկոյի համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Չիսբուրգերի պատրաստման եղանակը

Խնդրում ենք Գնահատեք