Հավը պանրի սոուսով. Համեղ հյուրասիրություն

Հավը պանրի սոուսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավը պանրի սոուսով. Համեղ հյուրասիրություն

Ջեռոցում հավի ազդրեր պատրաստելն արվեստ է: Ուզում ենք, որ համեղ կեղև ստացվի, իսկ միսը հյութեղ մնա: Նրանց համար, ովքեր երկար ժամանակ փնտրում էին ոսկե միջինը, մեր բաղադրատոմսի համաձայն պանրով սոուսի մեջ հավը իդեալական է:

Գաղտնիքը ոչ այնքան թխելու մեջ է, որքան նախապատրաստման: Կարելի է մտածել, որ այդպես մսի համը կորչում է, բայց մի անհանգստացեք: Արգանակն օգտագործվում է նուրբ սոուս պատրաստելու համար: Խաշած ազդրերը թխում են դրա մեջ մինչև կարմրելը, այնինչ ներսից մնում են հյութեղ և փափուկ:

Հավը պանրի սոուսով

Հավը պանրի սոուսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի ազդր 6 հատ
  • Հալած պանիր 200 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Ջուր 1 լ

Հավի ազդրեր բանջարեղենով

Հավը պանրի սոուսով. Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել սոխը և հավը դրանով եփեք աղած ջրի մեջ: Եփել 40 րոպե եռալուց հետո:
  2. Ծածկել ջեռոցի տապակը փայլաթիթեղով և վրան դնել հավի ազդրերը:
  3. Արգանակը քամել կաթսայի մեջ, հալված պանիրն ավելացնել արգանակին և եփել այնքան ժամանակ, մինչև ստացվի համասեռ պանրի սոուս:
  4. Ազդրերը համեմել աղով և պղպեղով՝ ըստ ճաշակի, և վրան լցնել սոուսը:
  5. Թխել ջեռոցում 15 րոպե 200 աստիճանի տակ, մինչև ոսկե դարչնագույն կեղև ստացվի:

Բարձրորակ հալած պանիրն այն կարևոր մասն է, որ անհրաժեշտ է սոուսի կատարյալ թանձրությանը հասնելու համար:

Հավը պանրի սոուսով

Այնուամենայնիվ, միշտ կարող եք ավելացնել մի պտղունց Պարմեզան կամ Չեդդար: Կանաչիները նույնպես շատ չեն լինի:

Ուտեստի ունիվերսալությունն այն է, որ համը կարող եք փոփոխել ձեր ուզած համեմունքներով, կամ սերուցք ավելացնելով:

Հավը պանրի սոուսով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

 խորոված հավի կրծքամիս

Խնդրում ենք Գնահատեք