Հավը պանրի սոուսով. Համեղ հյուրասիրություն
Ջեռոցում հավի ազդրեր պատրաստելն արվեստ է: Ուզում ենք, որ համեղ կեղև ստացվի, իսկ միսը հյութեղ մնա: Նրանց համար, ովքեր երկար ժամանակ փնտրում էին ոսկե միջինը, մեր բաղադրատոմսի համաձայն պանրով սոուսի մեջ հավը իդեալական է:
Գաղտնիքը ոչ այնքան թխելու մեջ է, որքան նախապատրաստման: Կարելի է մտածել, որ այդպես մսի համը կորչում է, բայց մի անհանգստացեք: Արգանակն օգտագործվում է նուրբ սոուս պատրաստելու համար: Խաշած ազդրերը թխում են դրա մեջ մինչև կարմրելը, այնինչ ներսից մնում են հյութեղ և փափուկ:
Հավը պանրի սոուսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հավի ազդր 6 հատ
- Հալած պանիր 200 գ
- Սոխ 1 հատ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
- Ջուր 1 լ
Հավը պանրի սոուսով. Պատրաստման եղանակը
- Մաքրել սոխը և հավը դրանով եփեք աղած ջրի մեջ: Եփել 40 րոպե եռալուց հետո:
- Ծածկել ջեռոցի տապակը փայլաթիթեղով և վրան դնել հավի ազդրերը:
- Արգանակը քամել կաթսայի մեջ, հալված պանիրն ավելացնել արգանակին և եփել այնքան ժամանակ, մինչև ստացվի համասեռ պանրի սոուս:
- Ազդրերը համեմել աղով և պղպեղով՝ ըստ ճաշակի, և վրան լցնել սոուսը:
- Թխել ջեռոցում 15 րոպե 200 աստիճանի տակ, մինչև ոսկե դարչնագույն կեղև ստացվի:
Բարձրորակ հալած պանիրն այն կարևոր մասն է, որ անհրաժեշտ է սոուսի կատարյալ թանձրությանը հասնելու համար:
Այնուամենայնիվ, միշտ կարող եք ավելացնել մի պտղունց Պարմեզան կամ Չեդդար: Կանաչիները նույնպես շատ չեն լինի:
Ուտեստի ունիվերսալությունն այն է, որ համը կարող եք փոփոխել ձեր ուզած համեմունքներով, կամ սերուցք ավելացնելով:
Հավը պանրի սոուսով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
խորոված հավի կրծքամիս