Հավը պղպեղի մեջ. Անուշաբույր ուտեստը անտարբեր չի թողնի նույնիսկ գուրմաններին

Հավը պղպեղի մեջ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ով առնվազն մեկ անգամ փորձի Հավը պղպեղի մեջ, կրկին ու կրկին վերադառնում է այս բաղադրատոմսին: Կծու, քաղցր և թթու համը, կարամելի կեղևը և  բույրը այս ուտեստի էական հատկանիշներն են: Բայց մարինացված միսը թավայի մեջ գցելը դրա պատրաստման միակ միջոցը չէ: Հավատացեք ինձ, պղպեղի մեջ թխած հավը նույնիսկ ավելի համեղ է:

Ի վերջո, պղպեղի մեջ հավը, ստորև նկարագրված բաղադրատոմսով, անչափ հյութալի է և ունի ասիական վառ համ: Պարզապես պատկերացրեք, թե հյուրերը որքան կզարմանան նման համեղ լցոնման վրա: Խորհուրդ եմ տալիս փորձել այն:

Հավը պղպեղի մեջ

Հավը պղպեղի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի բդիկներ 600 գր

_Սոյայի սոուս 60 մլ

_Պապրիկա 1 թեյի գդալ

_Կոճապղպեղի փոշի 0.5 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) 0.3 ըստ ճաշակի

_Սոխ 1 հատ

_Բուլղարական պղպեղ 3 հատ

Հավը պղպեղի մեջ

Հավը պղպեղի մեջ

Հավը պղպեղի մեջ. Պատրաստման եղանակը

_Առաջին քայլը լցոնի պատրաստումն է: Հավի բդիկների վրա լցնել սոյայի սոուսը:

_Այնուհետև մսի վրա ցանել պապրիկա և աղացած կոճապղպեղ, ավելացնել պղպեղը:

_Բդիկները մանրակրկիտ խառնել սոուսով, մի կողմ դնել: Մինչ միսը մարինացվում է, նախապատրաստել բուլղարական պղպեղը:

_Կտրել դրանք «կափարիչներով», միջուկները հանել սերմերով հանդերձ:

_Մաքրել մեծ սոխը և կտրել բարակ կիսաօղակներով: Դրանք դնել պղպեղի վրա:

_Սոխի վրա դնել հավի բդիկը, միսը ծածկել կափարիչներով:

_Այժմ պղպեղները դնել ջեռոցի ամանի մեջ: Պղպեղի մեջ հավը եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե:

_Մատուցել ուտեստը տաք վիճակում:

Հավը պղպեղի մեջ

Հավը պղպեղի մեջ

Սկեսուրիս էլ դուր եկավ պղպեղի մեջ դրված կծու ու անուշաբույր հավը: Բայց նրան գոհացնելն այնքան էլ հեշտ չէ:

Այսուհետ ես ավելի հաճախ եմ պատրաստում այս ուտեստը, քան լցոնած պղպեղը `ըստ դասական բաղադրատոմսի: Ի վերջո, դա շատ ավելի պարզ է, կարծում եմ՝ կհամաձայնեք:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք