Հավի ազդրերը թթվասերի սոուսով. Արագ և սննդարար կերակուր
Իմ ընտանիքի համար պարբերաբար որոնում եմ բաղադրատոմսեր, որը շատ ճեղքվածք չի տա գրպանս, այնպես, որ կրկին վերադարձա հավի մսին: Այն բազմակողմանի մթերք է, որը կարող է օգտագործվել ուտեստների բազմազանության համար: Իմ վերջին փորձարկումը՝ թթվասերի սոուսի մեջ հավի ազդրերը, ընդհանուր առմամբ, գերազանցեց բոլոր սպասելիքները:
Թթվասերի սոուսը միսն ավելի նուրբ և յուղալի է դարձնում, համեմունքների համադրությունը հաճելիորեն կծու համ է ստեղծում: Այսպիսով, թթվասերի սոուսի մեջ հավի ազդրերը բավականին հագեցնող ու հետաքրքիր են: Ճաշատեսակը բոլորովին չի ձանձրացնում, նույնիսկ, եթե այն եփում են ամեն օր:
Содержание
Հավի ազդրերը թթվասերի սոուսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Հավի ազդր 5 հատ
- Ուրց 1 թեյի գդալ
- Կարրի 2 թեյի գդալ
- Սև պղպեղ (աղացած) 0,75 թեյի գդալ
- Աղ 2,5 թեյի գդալ
- Սոխ 2 հատ
- Սխտոր 5 պճեղ
- Թթվասեր 200 գ
- Արևածաղկի ձեթ 20 գ
- Ջուր 300 մլ
Հավի ազդրերը թթվասերի սոուսով. Պատրաստման եղանակը
- Առաջին քայլը հավի միսը համեմունքներով մարինացնելն է: Դա անելու համար տեղափոխել հավի ազդրերը խորը տարայի մեջ: Վրան շաղ տալ ուրց և կարրի, ավելացնել 0,5 թեյի գդալ պղպեղ և 1 թեյի գդալ աղ: Ամբողջը խառնել ձեռքերով:
- Տաքացնել բուսական յուղը տապակի մեջ: Դրա մեջ տապակել ազդրերը երկու կողմերից, մինչև կեղևը կայունանա: Այդ ընթացքում, կտրել սոխը բարակ կես օղակներով, իսկ սխտորը շերտերով:
- Պատրաստել սոուսը: 20% յուղայնությամբ թթվասերը մի ամանի մեջ խառնել մնացած աղով և պղպեղով:
- Ջուր լցնել խառնուրդի մեջ: Խառնել ամեն ինչ՝ հարելով: Հանել պատրաստի ազդրերը տապակից: Նույն յուղի մեջ տապակել սոխը և սխտորը մինչև թափանցիկ դառնա: Այժմ ազդրերը դնել դրանց վրա և թթվասերի սոուսը լցնել հավի ու բանջարեղենի վրա:
- Եփել կափարիչով ծածկված, մինչև սոուսը թանձրանա: Դա կտևի մոտ 30 րոպե: Դրանից հետո ազդրերը դնել սկուտեղի վրա և մատուցեք:
Հավի ազդրերը թթվասերի սոուսով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Հավի մսով ռուլետ