Հավի ազդրերը ձիթապտուղներով և խնկունիով. Իտալական խոհանոցի գլուխգործոց, պատրաստեք այն ինքներդ, ամեն ինչ պարզ է:
Իտալական խոհանոցը աշխարհում հայտնիությամբ առաջին տեղերից մեկն է գրավում: Գուցե այն պատճառով, որ այն լի է գաղափարներով պարզ, համեղ, ընտանեկան ուտեստների համար, ինչպես կաչիատորեն՝ հավը որսորդական ձևով: Այն եփվում է հավի մարինացված ազդրերից արգանակի մեջ, լոլիկով և համեմունքներով: Եվ, իհարկե, ձիթապտուղներով, ինչպես կարելի է առանց նրանց:
Պատմականորեն այս ուտեստը ստեղծվել է որսած թռչնի միս պատրաստելու համար: Մեր առաջարկած տարբերակը շատ ավելի պարզ է և էժան է, ինչպես նաև համեղ է. Ազդրերի վրա միսն առավել հագեցած և հյութալի է, այդ պատճառով մենք նրանց շատ ենք սիրում:
Դժվար է պատկերացնել առանց գինու կաչիատորեի բաղադրատոմսը, որի մեջ հավն ու բանջարեղենը շոգեխաշվում են: Չոր սպիտակն է ավանդաբար ավելացվում, բայց պրակտիկ իտալացիները հաճախ գարեջրի մեջ մարինացված հավի ազդրեր են պատրաստում: Գազավորված ըմպելիքը նրանց ավելի լավ է քնքշացնում և վերափոխում է ուտեստի համը: Արժե փորձել:
Հավի ազդրերը ձիթապտուղներով և խնկունիով. Բաղադրությունը
- Հավի ազդրեր 8 հատ
- Ձիթապտուղ 10 հատ
- Չերի լոլիկ 250 գ
- Ձիթապտղի յուղ 3 ճաշի գդալ.
- Սխտոր 3 պճեղ
- Խնկունի 2 ճյուղ
- Բաց գարեջուր 300 մլ
- Աղ ըստ համտեսի
- Սև պղպեղ (աղացած) ըստ համտեսի
Հավի ազդրերը ձիթապտուղներով և խնկունիով. Պատրաստման եղանակը
- Պատրաստել մարինադ. Խառնել գարեջուրը մանրացված սխտորով, աղով, պղպեղով և ձիթայուղով: Թողեք հավի ազդրերը ստացված մարինադում 2 ժամ:
- Ազդրերը դնել ջեռոցի տապակի մեջ և լցնել մարինադը: Լոլիկները կտրել մեջտեղից և շարել վերևում աղ, պղպեղ անել և եփել, վրան ցանելով մանրացված խնկունիով:
- Տապակը ծածկել փայլաթիթեղով և թխել հավի ազդրերը ջեռոցում 20 րոպե 180 աստիճանով: 20 րոպե հետո հանել փայլաթիթեղը, շաղ տալ ուտեստի վրա մանրացված ձիթապտուղներ և թխել ևս 20 րոպե նույն ջերմաստիճանում:
- Մատուցել տաք վիճակում, զարդարելով խնկունիի ճյուղիկով:
Հավի ազդրերը ձիթապտուղներով և խնկունիով պատրաստ է; Վերջին հուշում. Եթե դուք հնարավորություն չունեք սեզոնային լոլիկ օգտագործել, չերի լոլիկ վերցրեք, նրանք միշտ պահպանում են իրենց համն ու բույրը:
Բարի ախորժակ: