Ցանկացած կողային ուտեստով լավ են մատուցվում հավի ազդրերը բանջարեղենով: Իհարկե, ուտեստի կարևորագույն մասը հենց այն համեմված սոուսն է, որի մեջ հավը թխվում է: Հիշեք այս բաղադրատոմսը:
Կարող եք պատրաստել հավի ոտքերը մեկ ժամից քիչ ժամանակով: Ի դեպ, այս ուտեստը կարելի է նաև խոհարարական տոպրակի մեջ թխել: Այդ դեպքում այն կլինի նույնքան քնքուշ և հյութալի: Պատրաստեք բանջարեղենով թխած հավի ոտքերը ՝ որպես հասարակ ընթրիք կամ տոնական սեղանի համար: Ճաշատեսակն, անշուշտ, կդառնա հիմնականը ցանկացած սեղանին:
Հավի ազդրեր բանջարեղենով. Բաղադրությունը
_Հավի ազդրեր 11 հատ
_Կարտոֆիլ 600 գ
_Լոլիկ 2 հատ
_Սոխ 1 հատ
_Կանաչ պղպեղ 6 հատ
_Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ
_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ
_Պապրիկա 1 թեյի գդալ
_Պղպեղ 1 թեյի գդալ
_Կարրի 2 թեյի գդալ
_Կծու պղպեղի փաթիլներ 0,5 թեյի գդալ
_Օրեգանո 1 թեյի գդալ
_Ջուր 100 մլ
Հավի ազդրեր բանջարեղենով. Պատրաստման եղանակը
_Երկուական խաչաձև կտրվածք անել հավի ոտքի յուրաքանչյուր կողմում:
_Խառնել տոմատի մածուկը, բուսական յուղը, համեմունքները և ջուրը: Ոտքերը լցնել սոուսի մեջ, լավ խառնել: Այնուհետև ոտքերը դնել տապակման ձևամանի մեջ և կտրտած կարտոֆիլը վերևից շարել ոտքերի միջև: Դրանից հետո շարել կանաչ պղպեղը, լոլիկի և սոխի կտորները:
_Լցնել մնացած սոուսը ձևամանի մեջ, ծածկել փայլաթիթեղով և 30 րոպեով դնել մինչև 220 ° C տաքացրած ջեռոցում:
Կարող եք փորձել մի փոքր փոփոխել բաղադրիչները հավի ազդրեր բանջարեղենով պատրաստելու համար: Օրինակ, սոուսին ավելացրեք ձեր նախընտրած համեմունքները՝ այն դարձնելով ավելի կծու կամ նույնիսկ ավելի քաղցր: Բանջարեղենը կարող է ավելացվել ըստ ճաշակի:
Հավի ազդրեր բանջարեղենով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ: