Հավի ազդրեր բանջարեղենով. Համեղ և հագեցնող կերակուր

Հավի ազդրեր բանջարեղենով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ցանկացած կողային ուտեստով լավ են մատուցվում հավի ազդրերը բանջարեղենով: Իհարկե, ուտեստի կարևորագույն մասը հենց այն համեմված սոուսն է, որի մեջ հավը թխվում է: Հիշեք այս բաղադրատոմսը:

Կարող եք պատրաստել հավի ոտքերը մեկ ժամից քիչ ժամանակով: Ի դեպ, այս ուտեստը կարելի է նաև խոհարարական տոպրակի մեջ թխել: Այդ դեպքում այն կլինի նույնքան քնքուշ և հյութալի: Պատրաստեք բանջարեղենով թխած հավի ոտքերը ՝ որպես հասարակ ընթրիք կամ տոնական սեղանի համար: Ճաշատեսակն, անշուշտ, կդառնա հիմնականը ցանկացած սեղանին:

Հավի ազդրեր բանջարեղենով

Հավի ազդրեր բանջարեղենով. Բաղադրությունը

_Հավի ազդրեր 11 հատ

_Կարտոֆիլ 600 գ

_Լոլիկ 2 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Կանաչ պղպեղ 6 հատ

_Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ

_Պապրիկա 1 թեյի գդալ

_Պղպեղ 1 թեյի գդալ

_Կարրի 2 թեյի գդալ

_Կծու պղպեղի փաթիլներ 0,5 թեյի գդալ

_Օրեգանո 1 թեյի գդալ

_Ջուր 100 մլ

Հավի ազդրեր բանջարեղենով

Հավի ազդրեր բանջարեղենով. Պատրաստման եղանակը

_Երկուական խաչաձև կտրվածք անել հավի ոտքի յուրաքանչյուր կողմում:

_Խառնել տոմատի մածուկը, բուսական յուղը, համեմունքները և ջուրը: Ոտքերը լցնել սոուսի մեջ, լավ խառնել: Այնուհետև ոտքերը դնել տապակման ձևամանի մեջ և կտրտած կարտոֆիլը վերևից շարել ոտքերի միջև: Դրանից հետո շարել կանաչ պղպեղը, լոլիկի և սոխի կտորները:

_Լցնել մնացած սոուսը ձևամանի մեջ, ծածկել փայլաթիթեղով և 30 րոպեով դնել մինչև 220 ° C տաքացրած ջեռոցում:

Հավի ազդրեր բանջարեղենով

Կարող եք փորձել մի փոքր փոփոխել բաղադրիչները հավի ազդրեր բանջարեղենով պատրաստելու համար: Օրինակ, սոուսին ավելացրեք ձեր նախընտրած համեմունքները՝ այն դարձնելով ավելի կծու կամ նույնիսկ ավելի քաղցր: Բանջարեղենը կարող է ավելացվել ըստ ճաշակի:

Հավի ազդրեր բանջարեղենով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք