Հավի բդիկները շամպինիոններով. Նրբահամ ուտեստ խրթխրթան կեղևով
Եթե դուք էլ եք հավ սիրում այնպես, ինչպես մենք, ապա մենք ձեզ առաջարկում ենք օսլայով թաթախված բդիկներ պատրաստել: Դրա հետ մեկտեղ առաջարկում ենք շամպինիոնի համեղ սոուս պատրաստել և սրտանց ընթրիքը կարելի է մատուցել:
Մի վախեցեք օսլա ավելացնելուց: Այն կչորացնի հավի կաշին և կտա գեղեցիկ կեղև: Այն նաև հարմար է որպես լավ խտացուցիչ սնկով սոուսի համար: Այս բաղադրատոմսով կարող եք օգտագործել նաև ամբողջական ոտքերը:
Содержание
Հավի բդիկները շամպինիոններով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հավի բդիկ 3 հատ
- Օսլա 1,5 ճաշի գդալ
- Սոխ 3 հատ
- Շամպինիոն 250 գ
- Թթվասեր 150 գ
- Կաթ 100 մլ
- Արևածաղկի ձեթ 40 մլ
- Սխտորի փոշի 1 թեյի գդալ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
Հավի բդիկները շամպինիոններով. Պատրաստման եղանակը
- Խառնել օսլան, սխտորը, աղը և պղպեղը: Լավ թաթախել հավի բդիկներն այս խառնուրդով և թողել մնան 20 րոպե:
- Կտրատել սոխը և տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը: Կտրատել սունկը փոքր խորանարդներով և ավելացնել սոխին:
- Խառնել և տապակել այնքան ժամանակ, որ խոնավությունը գոլորշիանա:
- Սնկով և սոխով թավայի մեջ, ավելացնել թթվասեր և կաթ: Խառնել և շոգեխաշել 2-3 րոպե:
- Տապակել բդիկները երկու կողմերից: Սնկով թավայի մեջ տեղափոխել և եփել ևս 5-7 րոպե:
Մենք ստացանք շքեղ ուտեստ, որը պատրաստվում է պարզ և մատչելի բաղադրիչներից: Հավի ազդրերը հագենում են սնկերի բույրով և շատ հյութեղ են դառնում: Մնում է վայելել գերազանց համը
Հավի բդիկները շամպինիոններով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ռուլետ հավի կրծքամսով