Հավի բդիկները շամպինիոններով. Նրբահամ ուտեստ խրթխրթան կեղևով

Հավի բդիկները շամպինիոններով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի բդիկները շամպինիոններով. Նրբահամ ուտեստ խրթխրթան կեղևով

Եթե դուք էլ եք ​​հավ սիրում այնպես, ինչպես մենք, ապա մենք ձեզ առաջարկում ենք օսլայով թաթախված բդիկներ պատրաստել: Դրա հետ մեկտեղ առաջարկում ենք շամպինիոնի համեղ սոուս պատրաստել և սրտանց ընթրիքը կարելի է մատուցել:

Մի վախեցեք օսլա ավելացնելուց: Այն կչորացնի հավի կաշին և կտա գեղեցիկ կեղև: Այն նաև հարմար է որպես լավ խտացուցիչ սնկով սոուսի համար: Այս բաղադրատոմսով կարող եք օգտագործել նաև ամբողջական ոտքերը:

Հավի բդիկները շամպինիոններով

Հավի բդիկները շամպինիոններով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի բդիկ 3 հատ
  • Օսլա 1,5 ճաշի գդալ
  • Սոխ 3 հատ
  • Շամպինիոն 250 գ
  • Թթվասեր 150 գ
  • Կաթ 100 մլ
  • Արևածաղկի ձեթ 40 մլ
  • Սխտորի փոշի 1 թեյի գդալ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

Հավի բդիկները շամպինիոններով

Հավի բդիկները շամպինիոններով

Հավի բդիկները շամպինիոններով. Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել օսլան, սխտորը, աղը և պղպեղը: Լավ թաթախել հավի բդիկներն այս խառնուրդով և թողել մնան 20 րոպե:
  2. Կտրատել սոխը և տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը: Կտրատել սունկը փոքր խորանարդներով և ավելացնել սոխին:
  3. Խառնել և տապակել այնքան ժամանակ, որ խոնավությունը գոլորշիանա:
  4. Սնկով և սոխով թավայի մեջ, ավելացնել թթվասեր և կաթ: Խառնել և շոգեխաշել 2-3 րոպե:
  5. Տապակել բդիկները երկու կողմերից: Սնկով թավայի մեջ տեղափոխել և եփել ևս 5-7 րոպե:

Հավի բդիկները շամպինիոններով

Մենք ստացանք շքեղ ուտեստ, որը պատրաստվում է պարզ և մատչելի բաղադրիչներից: Հավի ազդրերը հագենում են սնկերի բույրով և շատ հյութեղ են դառնում: Մնում է վայելել գերազանց համը

Հավի բդիկները շամպինիոններով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ռուլետ հավի կրծքամսով

Խնդրում ենք Գնահատեք