Հավի բլիթներ կարտոֆիլով. Այս ուտեստը հրաշալի է որպես նախաճաշ կամ ընթրիք
Կարտոֆիլով բլիթներն արդեն դարձել են դասական բաղադրատոմս որպես կատարյալ նախաճաշ կամ ընթրիք: Դրանք կգտնեք «Նախաճաշ» բաժնի տակ շատ ռեստորանային ընտրացանկերում: Բայց այս անգամ մենք ձեզ կպատմենք կարտոֆիլով և հավի մսով անսովոր բլիթների մասին:
Դրանք ավելի շատ միս են պարունակում, քան կարտոֆիլ, ուստի հեշտությամբ կարող են փոխարինել կոտլետներին: Համոզված ենք, որ մեկ անգամ չէ, որ փորձել եք բազմազանեցնել բաղադրատոմսը, բայց հավի փափուկ կրծքամսից ավելի հեշտ և համեղ բան չկա:
Содержание
Հավի բլիթներ կարտոֆիլով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հավի կրծքամիս 650 գ
- Կարտոֆիլ 250 գ
- Հալած պանիր 90 գ
- Սոխ 1 հատ
- Ձու 2 հատ
- Թթվասեր 2 ճաշի գդալ
- Ցորենի ալյուր 2 ճաշի գդալ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
- Արևածաղկի ձեթ` ըստ ճաշակի
Հավի բլիթներ կարտոֆիլով. Պատրաստման եղանակը
- Պատրաստել բոլոր բաղադրիչները. Կարտոֆիլը մաքրել և քերել, քամել հյութը, մանր կտրատել հավի կրծքամիսը խորանարդներով: Մանրացնել սոխը և քերել սերուցքային պանիրը:
- Խառնել մանրացված մթերքները, ավելացնել ձու և համեմունքներ: Հունցել ֆարշը, դրան ավելացնել թթվասեր և նորից հարել, և վերջապես ավելացնել ալյուրը կպչուն, խիտ ֆարշ ստանալու համար:
- Տաքացնել յուղը թավայի մեջ և տապակել բլիթները մինչև երկու կողմից եփվի:
- Պատրաստի բլիթները դնել անձեռոցիկի վրա ՝ ավելորդ ճարպը հեռացնելու համար:
Մատուցել հավի բլիթները թթվասերով կամ կարագով:
Ավելացրեք մի քիչ բանջարեղեն և հագեցնող ճաշը պատրաստ է:
Ի դեպ, մսի և կարտոֆիլի հարաբերակցությունը կարող է փոխվել:
Տեսանյութ
Հավի մսով կոտլետներ