Հավի թևիկները բրնձով. Արևելյան խոհանոցի համեղ ուտեստ

Հավի թևիկները բրնձով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ջեռոցում թխվող Հավի թևիկները բրնձով ունիվերսալ բաղադրատոմս են բոլոր առիթների համար: Հարմար են ճաշի կամ ընթրիքի համար: Բացի այս, իր տպավորիչ տեսքի շնորհիվ, այն կարող է դառնալ արժանի գլխավոր ուտեստը տոնական սեղանի վրա:

Համեմունքների արբեցուցիչ բույրը, կլցնի ամբողջ տունը: Մի զարմացեք, եթե հարևանները գան այցելության: Պատրաստման մեթոդը, որը վերցվել է արևելյան խոհանոցից, բրինձը դարձնում է էլ ավելի փխրուն և անուշաբույր:

Հավի թևիկները բրնձով

Հավի թևիկները բրնձով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի թև 750 գ

_Բրինձ 2 բաժակ

_Ջուր 4 բաժակ

_Համեմի սերմ 1 թեյի գդալ

_Չիլի պղպեղ 1 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) 1 թեյի գդալ

_Սխտորի փոշի 1 թեյի գդալ

_Ուրց 1 թեյի գդալ

_Պղպեղ 1 թեյի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 50 մլ

_Կարագ 50 գ

_Կարտոֆիլ 2 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

Հավի թևիկները բրնձով

Հավի թևիկները բրնձով. Պատրաստման եղանակը

_Թևիկները մարինացնել համեմունքների, արևածաղկի ձեթի և աղի մեջ: Ծածկել սննդային թաղանթով և սառնարանում պահել մեկ ժամ:

_Թևիկները դնել հրակայուն ապակե ամանի մեջ, ավելացրեք լվացված կարտոֆիլ և ամբողջական մաքրած սոխ: Ծածկել հրակայուն ձևամանով և շրջել: Վրան դնել ծանրոց և 1,5 ժամով դնել մինչև 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:

_Լավ լվանալ բրինձը, աղ անել, լցնել ջուրը: 10 րոպե անց ջուրը քամեք, ողողել քիչ քանակով մաքուր ջրով:

_Լցնել բրինձը չոր թավայի մեջ և բովել 1 րոպե՝ անընդհատ խառնելով: Ավելացնել կարագը, խառնել և բովել 4-5 րոպե:

_Բրինձը թավայի մեջ լցնել թևիկների վրա, մեջը լցնել ջուրը: Կրկին դնել ջեռոցը ևս 30 րոպեով:

_Խոնավությունը պետք է ամբողջովին գոլորշիանա:

Հավի թևիկները բրնձով

Թխվելուց հետո ձևամանը հանել այնպես, որ հավի թևիկները մնան կենտրոնում, դրանք ստացվում են շատ հյութեղ և բավարար կծու: Խորհուրդ ենք տալիս ավելի շատ եփել, քանի որ դրանք միանգամից անհետանում են սեղանից:

Հավի թևիկները բրնձով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Հավով ռուլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք