Հավի խորոված ջեռոցում. Հեշտ բաղադրատոմս, որով կարող եք արագ ու առանց շատ չարչարվելու պատրաստել դյութիչ համով ուտեստ:
Ուտեստի համը որոշողը բաղադրատոմսի բաղադրությունը չէ, այլ այն տրամադրությունը, որով համադրում եք մթերքները: Մեր առաջարկած բաղադրատոմսը դրա իրական ապացույցն է:
Այս խորովածն աներևակայելի համեղ է ստացվում, այնես, որ պարզապես մատները հետը կուտեք: Այս բաղադրատոմսով փորձելուց հետո դուք այս համեղ ուտեստը հաճախ կպատրաստեք: Պարզապես ավելի լավ ու հեշտ տարբերակ չկա:
Содержание
Հավի խորոված ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս 2 հատ
- Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ
- Համեմ 1 ճաշի գդալ
- Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ
- Չիլի պղեղ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Հավի խորոված ջեռոցում. Ինչպես պատրաստել
- Սկսում ենք փայտե շամփուրները նախապատրաստելուց: Դրանք պետք է մոտ կես ժամ թողնել ջրի մեջ: Հավի կրծքամիսը պետք է կտրել երկար ու բարակ շերտերով:
- Դրանից հետո հավի միսը շարել շամփուրի վրա, այնպես, որ ակորդեոնի նման ծալված լինի:
- Այժմ մենք պատրաստելու ենք մարինադը, դրա համար խառնում ենք բուսական յուղը, շաքարը, համեմը և լցնում սոյայի սոուս: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ, ճզմել սխտորը դրա մեջ, աղ և պղպեղ անել՝ ըստ ճաշակի:
- Մենք մեր շամփուրները դնել պատրաստի մարինադի մեջ և թողնում 2 ժամ մարինացվի սառնարանում:
- Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճանով: Տապակի վրա շարել շամփուրները և եփել 20 րոպե:
- Եփելու ընթացքում շամփուրները պետք է մեկ անգամ շրջել, որ մյուս կողմը նույնպես լավ եփվի:
Ջեռոցի մեջ հավի խորովածը պատրաստ է: Նուրբ, ոսկեգույն և խելահեղ համեղ: Ստացվում է նույնքան համեղ, որքան կրակի վրա:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խորովածի մեր տարբերակը