Ես միշտ Հավի խրթխրթան թևիկներ եմ պատրաստում այսպես և այսօր որոշեցի կիսվել ձեզ հետ այս բաղադրատոմսով։
Թևիկները կունենան խրթխրթան կեղև, որի տակ նուրբ և հյութալի միս է։ Հիանալի արագ խորտիկ:
Հավի խրթխրթան թևիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Հավի թևիկներ կամ այլ մասեր 1 կգ
_Գարեջուր մոտ 400 մլ
_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Պղպեղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
_Կանաչի՝ ըստ ճաշակի
Հավի խրթխրթան թևիկներ. Պատրաստման եղանակը
_Լվանալ միսը և չորացնել թղթե սրբիչներով:
_Թևերը տապակել բուսայուղի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը:
_Երբ կեղև հայտնվի, աղ և պղպեղ անել, ավելացնել այլ համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի (անպայման է համեմը) և ամեն ինչ լավ խառնել։
_Ավելի լավ է աղ անել միսը կեղևով պատվելուց հետո, քանի որ աղը մանրաթելերից քամում է հյութը, իսկ երբ կեղև է լինում՝ ամբողջ հեղուկը մնում է մսի մեջ, հետևաբար, ստացվում է քնքուշ և հյութալի:
_Վերցնել ցանկացած գարեջուր և լցնել այն թևիկների վրա:
_Երբ հեղուկը սկսում է եռալ, նվազեցնել կրակը և եփել առանց կափարիչի, մինչև ամբողջ գարեջուրը գոլորշիանա:
_Միսը պարբերաբար շրջել։
Այսպիսի ախորժելի և բուրավետ թևերը մատուցեք աղցանների, թխած կամ խաշած կարտոֆիլով կողմնակի ուտեստների հետ, նախուտեստը կատարյալ է բրնձով փլավի համար։ Անպայման պատրաստեք կծու սոուսներ՝ մայոնեզով, մանանեխով և սխտորով, կարող եք մատուցել աջիկայի հետ, կծու սալորի սոուսը նույնպես հիանալի է։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խորոված. Հավի կրծքամիս տնային պայմաններում