Հավի խրթխրթան թևիկներ. Պատրաստվում են 30 րոպեում

Հավի խրթխրթան թևիկներ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Ես միշտ Հավի խրթխրթան թևիկներ եմ պատրաստում այսպես և այսօր որոշեցի կիսվել ձեզ հետ այս բաղադրատոմսով։

Թևիկները կունենան խրթխրթան կեղև, որի տակ նուրբ և հյութալի միս է։ Հիանալի արագ խորտիկ:

Հավի խրթխրթան թևիկներ

Հավի խրթխրթան թևիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի թևիկներ կամ այլ մասեր 1 կգ

_Գարեջուր մոտ 400 մլ

_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Պղպեղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչի՝ ըստ ճաշակի

Հավի խրթխրթան թևիկներ

Հավի խրթխրթան թևիկներ. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ միսը և չորացնել թղթե սրբիչներով:

_Թևերը տապակել բուսայուղի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

_Երբ կեղև հայտնվի, աղ և պղպեղ անել, ավելացնել այլ համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի (անպայման է համեմը) և ամեն ինչ լավ խառնել։

_Ավելի լավ է աղ անել միսը կեղևով պատվելուց հետո, քանի որ աղը մանրաթելերից քամում է հյութը, իսկ երբ կեղև է լինում՝ ամբողջ հեղուկը մնում է մսի մեջ, հետևաբար, ստացվում է քնքուշ և հյութալի:

_Վերցնել ցանկացած գարեջուր և լցնել այն թևիկների վրա:

_Երբ հեղուկը սկսում է եռալ, նվազեցնել կրակը և եփել առանց կափարիչի, մինչև ամբողջ գարեջուրը գոլորշիանա:

_Միսը պարբերաբար շրջել։

Հավի խրթխրթան թևիկներ

Այսպիսի ախորժելի և բուրավետ թևերը մատուցեք աղցանների, թխած կամ խաշած կարտոֆիլով կողմնակի ուտեստների հետ, նախուտեստը կատարյալ է բրնձով փլավի համար։ Անպայման պատրաստեք կծու սոուսներ՝ մայոնեզով, մանանեխով և սխտորով, կարող եք մատուցել աջիկայի հետ, կծու սալորի սոուսը նույնպես հիանալի է։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խորոված. Հավի կրծքամիս տնային պայմաններում

Խնդրում ենք Գնահատեք