Այս բաղադրատոմսը լավն է, քանի որ ստացվում են շատ համեղ հյութալի և փափուկ հավի կոտլետներ, որոնք բավական են գրեթե ամբողջ շաբաթվա համար:
Եթե սրանք ունենաք ձեռքի տակ, կմնա պարզապես պատրաստել տարբեր կողմնակի ուտեստներ, աղցաններ և մատուցել սեղանին:
Հավի կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Աղացած հավի միս 1,5 կգ
_Սոխ 200 գր
_Բոքոն 200 գր
_Սխտոր 5 պճեղ
_Աղ 1 ճաշի գդալ
_Պապրիկա 1 ճաշի գդալ
_Պղպեղ 1 թեյի գդալ
_Պաքսիմատ՝ ըստ ճաշակի
Հավի կոտլետներ. Խոհարարության գործընթացը
_Բոքոնը թաթախել ջրի մեջ։
_Քամել ու սոխի և սխտորի հետ միասին լցնել բլենդերի մեջ, մանրացնել խյուսի նման։
_Աղացած մսին ավելացնել այդ մանրացված զանգվածը, աղ ու պղպեղ անել, ավելացնել պապրիկան, լավ խառնել ու հարել աղացած միսը։
_Կոտլետները պաքսիմատի մեջ թաթախել։
_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով և շարել կոտլետները։
_Կոտլետները սիլիկոնե խոզանակով յուղել բուսական յուղով։
_Թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 30 րոպե, բայց ըստ ջեռոցի, կարող է ավելի քիչ ժամանակ պահանջվի։
_Ճաշատեսակի ինքնատիպության համար կոտլետների ներսում կարելի է մի կտոր պանիր, կտրատած խոզապուխտ կամ սոխով տապակած սունկ դնել։
Ինչ վերաբերում է համեմունքներին, ապա կոտլետներին ավելացրեք ձեր սիրելի համեմունքները։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կիևյան կոտլետներ 2 համեղ տարբերակ