Հավի կրծքամիսը բանջարեղենով մագաղաթի մեջ
Բանջարեղենով պատրաստված միսը դասական ուտեստների շարքից է: Նման կերակուրը շատ ցածր կալորիաներ ունի, բայց հարուստ է սպիտակուցներով: Եթե ցանկանում եք ուտել հագեցնող կերակուր և լավ մարզավիճակում մնալ, մագաղաթի մեջ հավի կրծքամիսը կատարյալ տարբերակ է:
Բաղադրատոմսի յուրօրինակությունն այն է, որ նախքան թխելը, քնքուշ կրծքամսերը ծածկվում են գարեջրի սոուսով: Սա մսին տալիս է հետաքրքիր համ և որոշակի քանակություն: Եվ պատրաստման պարզությունը թույլ կտա ձեզ թեկուզ ամեն օր վայելել ուտեստը:
Содержание
Հավի կրծքամիսը բանջարեղենով. Բաղադրությունը
- Հավի կրծքամիս 1 հատ
- Մուգ գարեջուր 1 բաժակ
- Ձիթապտղի յուղ 2 ճաշի գդալ
- Ցորենի ալյուր 1 թեյի գդալ
- Սխտոր 1 պճեղ
- Կարմիր սոխ 1 հատ,
- Լայմ 0,5 հատ
- Բուլղարական պղպեղ 2 հատ
- Կտրատած բանջարեղենի խառնուրդ 1 բաժակ,
- Չաման, 0.5 թեյի գդալ
- Աղ ըստ համտեսի,
- Սև պղպեղ (աղացած) ըստ համտեսի:
Հավի կրծքամիսը բանջարեղենով. Խոհարարություն
- Գարեջուրը հասցնել եռման և եռացրեք ևս 3 րոպե՝ հեռացնելով արդյունքում ստացված փրփուրը: Լցնել ալյուրը դրա մեջ, անընդհատ խառնելով` գնդիկների առաջացումից խուսափելու համար: Ավելացնել մանրացված սխտոր, ձիթայուղ և աղ:
- Միավորել աղ, պղպեղ և չամանի: Հեռացրեք ոսկորը կրծքամսից և կիսեք այն մեջտեղից չափ: Վրան քսել համեմունքների խառնուրդը: Մագաղաթի թերթը երկու հատ խաչաձև դնել իրար վրա: Տեղադրել կրծքամիսը կենտրոնում և երկու կողմից խոզանակով քսել գարեջրի սոուսը կրծքամսին:
- Մաքրել սոխը, հանել սերմերը և միջնապատերը պղպեղի միջից, կտրեք սոխն ու պղպեղը օղակներով և շարել մսի վրա:
- Ավելացնել նախապես կտրատած բանջարեղենը և լայմի կտորները: Մագաղաթը ամուր փակել և 25 րոպե թխել ջեռոցում, որը նախապես տաքացված է մինչև 200 աստիճան:
- Մագաղաթի մեջ միսը հատկապես հյութալի է և անուշաբույր: Հյութով ներծծված բանջարեղենը կատարյալ է որպես կողմնակի ուտեստ, կամ կարող եք վերցնել խաշած բրինձ:
Հավի կրծքամիսը բանջարեղենով մագաղաթի մեջ պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: