Հավի կրծքամիսը հնդկաձավարով. Ուտեստի հետաքրքիր տարբերակ
Հավի կրծքամիսը միշտ հաճելի է եփել: Խոհարարական ստեղծագործությունների համար այն այնքան ենթարկվող է, որ դրա հետ բաղադրատոմսերն ընտրության խնդիր են: Սնկով և սերուցքով շոգեխաշած փափուկ միս, հնդկաձավարով լցոնված:
Հնդկաձավարով հավը համակցված էր և զուգորդվելու է տարբեր յուղալի սոուսների հետ այնպես, ինչպես սնկով հնդկաձավարը: Այս երեք բաղադրիչները կատարյալ են մեր լցոնած հավի մսի բաղադրատոմսի համար:
Հավի կրծքամիսը հնդկաձավարով Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հավի փափկամիսը 4 հատ
- Հնդկաձավար 160 գ
- Ջուր 400 մլ
- Շամպինիոն 500 գ
- Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի
- Սերուցք 500 մլ
- Կարագ 1 ճաշի գդալ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)`ըստ ճաշակի
Հավի կրծքամիսը հնդկաձավարով. Պատրաստման եղանակը
- Հնդկաձավարը լվանալ և եփել 400 մլ ջրով մինչև փափկի:
- Մինչ հնդկաձավարը եփվում է, մի կաթսայում տաքացնել արևածաղկի և կարագի մի մասը:
- Սոխը մանր կտրատել և լցնել կաթսայի մեջ: Սոխը ոսկեգույն դառնալուց հետո ավելացնել կտրտած սունկը և եփել այնքան ժամանակ, մինչեւ խոնավությունը գոլորշիանա:
- Համեմել աղով և պղպեղով սոխը և սունկը ըստ ճաշակի և խառնել հնդկաձավարի կեսը:
- Հավի փափկամիսը կտրել և կտրել է երկարավուն կտորը, որպեսզի բույնի նման մի բան պատրաստի:
- Ներքին հատվածով, փափկամիսը կտրել կողմերի մեջ՝ ավելացնելով լցոնման տարածությունը:
- Լրացնել յուրաքանչյուր փափկամիս հնդկաձավարով, փակել կտրվածքը մի կտոր փափկամսով և տապակեք փոքր քանակությամբ արևածաղկի ձեթով տապակի մեջ մնացած սնկով,
- Ավելացնել սերուցք, աղ և պղպեղ, ապա ավելացնել հավի կրծքամիսը:
- Եփել10 րոպե միջին կրակի վրա և մատուցել:
Սնկով սոուսը պարտադիր է, բայց դուք կարող եք փորձարկել լրացնելով: Տեղին կլինի կանաչիները հացահատիկի մեջ դնել, և եթե ցանկություն կա հնդկաձավարը բրնձով փոխարինել, ապա ծորենն իդեալական հավելում կլինի: Հավի քերելու համեմունքները նույնպես շատ տարբեր են, ընտրել համտեսել: Ինչպե՞ս եք սիրում փափկամսի պատրաստման այս գաղափարը:
Հավի կրծքամիսը հնդկաձավարով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավի կրծքամսով տապակա