Հավի կրծքամիս լոլիկի և պանրի սոուսով. Շատ քնքուշ թռչնամիս: Հավի մսով շատ բաղադրատոնսեր կան, որոնք կարող են հաճույք պատճառել թե քմահաճ համադամասերին, թե պարզ ուտեստների կողմնակիցներին: Մեր այդ ընտրացանկը համալրվել է ևս մեկ առողջ բաղադրատոմսով: Այս անգամ մենք ցույց կտանք, թե ինչպես կարելի է պատրաստել հյութալի Հավի կրծքամիս լոլիկի և պանրի սոուսով:
Ճաշատեսակի շեշտը հաջող սոուսն է: Դրա պատրաստման համար ձեզ հարկավոր կլինի լոլիկի խյուս և համեմունքների հատուկ շարք: Օրեգանոն հիանալի կերպով ներդաշնակ է հավի հետ: Հավի մսին հատուկ բուրմունք է տալիս թարմ ռեհանը: Բացի այդ, մսի և մոցարելլայի դասական համադրությունը հարստացնում է ճաշատեսակի համային գունապնակը:
Արդյունքում ստանում ենք չքնաղ Հավի կրծքամիս լոլիկի և պանրի սոուսով:
Հավի կրծքամիս լոլիկի և պանրի սոուսով. Բաղադրությունը
- Հավի կրծքամիս 2 հատ
- Սոխ 0.5 հատ
- Լոլիկի խյուս 250 գ
- Մոցարելլա 150 գ
- Օրեգանո ըստ ճաշակի
- Ռեհան ըստ ճաշակի
- Աղ, պղպեղ ըստ ճաշակի
- Ձիթապտղի յուղ ըստ ճաշակի
Հավի կրծքամիս լոլիկի և պանրի սոուսով. Պատրաստման եղանակը
- Մանր կտրատել սոխը և տապակել այն ձիթայուղով: Ավելացնել տոմատի խյուսը և խառնել:
- Հաջորդը, ավելացնել աղ, սև պղպեղ և օրեգանո: 7 րոպե եփել սոուսը միջին կրակի վրա, ապա դրան ավելացնել հավի կրծքամիսը:
- Լցնել սոուսը մսի վրա, հետո կրծքամսի վրա շաղ տալ քերած մոցարելլա և ռեհան:
- Ծածկել տապակը կափարիչով և եփեք միսը 15 րոպե, մինչև պատրաստ լինի:
- Հավի կրծքամիս լոլիկի և պանրի սոուսով կարելի է մատուցել անուշահոտ մսի ուտեստների հետ մատուցվող, ձեր նախընտրած կողային ուտեստով կամ թարմ բանջարեղենով: Հրաշալի այս հյուրասիրությունը կատարյալ է ընթրիքի կամ ընտանեկան տոնի համար:
Հավի կրծքամիսը լոլիկի և պանրի սոուսով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ!