Հավի կրծքամիս պանրային խմորով. Հյութեղ, հաճելի ուտեստ, որը սեղանի գեղեցկությունը կլինի

Հավի կրծքամիս ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Առաջարկում ենք առաջիկա հանգստյան օրերի ընթրիքի համար պատրաստել Հավի կրծքամիս պանրային խմորով:

Պանրի խմորով հավի կրծքամիսը հեշտ է եփվում: Միսը ստացվում է համեղ, նուրբ և հյութալի, ախորժելի խրթխրթան կեղևով։

Մատուցեք լոլիկի սոուսով մակարոնեղենի հետ՝ որպես խավարտ:

Հավի կրծքամիս

Հավի կրծքամիս պանրային խմորով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

4 չափաբաժին

_Հավի կրծքամիս 300 գ

_Լոլիկ 400 գ

_Սոխ 2 հատ

_Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

_Պրովանսյան համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Սեղանի աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Սպագետտի 400 գ

Խմորի համար

_Ձու 1 հատ

_Պանիր 80 գ

_Մայոնեզ 1 ճաշի գդալ

_Ցորենի ալյուր 2 ճաշի գդալ

_Կաթ 1 ճաշի գդալ

_Սեղանի աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Հավի կրծքամիս

Հավի կրծքամիս

Հավի կրծքամիս պանրային խմորով. Պատրաստման եղանակը

_Հանել լոլիկի միջուկը:

_Թավայի մեջ տաքացնել բուսայուղը և տապակել մանր կտրատած սոխը մինչև թափանցիկ դառնա:

_Լցնել լոլիկը, ավելացնել տոմատի մածուկը, մի քիչ ջուր և հասցնել եռման։

_Եփել մարմանդ կրակի վրա մոտ 15 րոպե։ Համեմել աղով, պղպեղով, պրովանսյան համեմունքներով՝ ըստ ճաշակի:

_Սպագետին խաշել աղաջրի մեջ։

_Խորը ամանի մեջ խառնել ալյուրը, ձուն, մայոնեզը, քերած պանիրը, անհրաժեշտության դեպքում՝ աղը, պղպեղը և կաթը։

_Կրծքամիսը կտրատել բարակ շերտերով։ Կարելի է մի փոքր ծեծել մուրճով: Շփեք դրանք աղով և պղպեղով՝ ըստ ճաշակի:

_Կրծքամսի կտորները թաթախել խմորի մեջ և տապակել երկու կողմից՝ բուսայուղով տաքացրած թավայի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Հավի կրծքամիս

_Սպագետին լցնել լոլիկի սոուսով տապակի մեջ, խառնել։ Մատուցել որպես կողմնակի ճաշատեսակ հավի կրծքամսով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավով Ռուլետ 

Խնդրում ենք Գնահատեք