Առաջարկում ենք առաջիկա հանգստյան օրերի ընթրիքի համար պատրաստել Հավի կրծքամիս պանրային խմորով:
Պանրի խմորով հավի կրծքամիսը հեշտ է եփվում: Միսը ստացվում է համեղ, նուրբ և հյութալի, ախորժելի խրթխրթան կեղևով։
Մատուցեք լոլիկի սոուսով մակարոնեղենի հետ՝ որպես խավարտ:
Հավի կրծքամիս պանրային խմորով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
4 չափաբաժին
_Հավի կրծքամիս 300 գ
_Լոլիկ 400 գ
_Սոխ 2 հատ
_Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ
_Պրովանսյան համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
_Սեղանի աղ՝ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
_Սպագետտի 400 գ
Խմորի համար
_Ձու 1 հատ
_Պանիր 80 գ
_Մայոնեզ 1 ճաշի գդալ
_Ցորենի ալյուր 2 ճաշի գդալ
_Կաթ 1 ճաշի գդալ
_Սեղանի աղ՝ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Հավի կրծքամիս պանրային խմորով. Պատրաստման եղանակը
_Հանել լոլիկի միջուկը:
_Թավայի մեջ տաքացնել բուսայուղը և տապակել մանր կտրատած սոխը մինչև թափանցիկ դառնա:
_Լցնել լոլիկը, ավելացնել տոմատի մածուկը, մի քիչ ջուր և հասցնել եռման։
_Եփել մարմանդ կրակի վրա մոտ 15 րոպե։ Համեմել աղով, պղպեղով, պրովանսյան համեմունքներով՝ ըստ ճաշակի:
_Սպագետին խաշել աղաջրի մեջ։
_Խորը ամանի մեջ խառնել ալյուրը, ձուն, մայոնեզը, քերած պանիրը, անհրաժեշտության դեպքում՝ աղը, պղպեղը և կաթը։
_Կրծքամիսը կտրատել բարակ շերտերով։ Կարելի է մի փոքր ծեծել մուրճով: Շփեք դրանք աղով և պղպեղով՝ ըստ ճաշակի:
_Կրծքամսի կտորները թաթախել խմորի մեջ և տապակել երկու կողմից՝ բուսայուղով տաքացրած թավայի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը:
_Սպագետին լցնել լոլիկի սոուսով տապակի մեջ, խառնել։ Մատուցել որպես կողմնակի ճաշատեսակ հավի կրծքամսով:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավով Ռուլետ