Հավի կրծքամսով Կորդոն բլյու` 30 րոպեում. Համադրվող համերի փայլուն եռյակ: Բուրավետ պանիրը, խոզապուխտը և տապակած թռչնամիսը մեծ մասսայականություն են վայելում ինչպես շվեյցարական, այնպես էլ ֆրանսիական խոհանոցում: Այնքան, որ այս ուտեստի հիման վրա նրանք սկսեցին պատրաստել բոլորի համար մատչելի սառեցված կիսաֆաբրիկատներ: Բայց բաղադրատոմսը, ինչպես պահանջվող մթերքները, շատ պարզ է:
Մեր բաղադրատոմսով օգտագործվում է հավի միս, ոչ թե հորթի: Այնուամենայնիվ, պետք է նշել, որ հորթի մսով ամենևին վատ չի ստացվում:
Պանրով հավի մսով այս ուտեստը ձեզ և ձեր սիրելիներին կնվիրի համեղ տպավորություն. Այն պատրաստվում է կես ժամվա ընթացքում, և ոչ պակաս դյութիչ է, քան երբ ռեստորանում եք պատվիրում:
Содержание
Հավի կրծքամսով Կորդոն բլյու. Բաղադրությունը
- Հավի կրծքամիս 2 հատ
- Աղը համտեսել
- Սև պղպեղ (աղացած) համտեսել
- Խոզապուխտ 100 գ
- Կոշտ պանիր 100 գ
- Չորահացի փշրանքներ 200 գ
- Մաղադանոս 15 գ
- Ձու 1 հատ
- Ցորենի ալյուր 80 գ
- Արևածաղկի ձեթ
Հավի կրծքամսով Կորդոն բլյու. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբի համար պատրաստել ամեն ինչ թաթախման համար. Չորահացի փշուրները խառնեք աղի, պղպեղի և կտրատած մաղադանոսի հետ: Դրանից հետո ձուն հարել ջրով և մի կողմ դնել:
- Սննդային թաղանթը վրան փռելով ծեծել հավի կրծքամիսը բարակ շերտով: Աղ, պղպեղ անել, վերևում դնել պանրի և խոզապուխտի մի կտոր:
- Վրա բերել կրծքամսիշերտը, թաթախել այն նախ ալյուրի մեջ, ապա ձվի մեջ, իսկ վերջում չորահացի մեջ:
- Կորդոն բլյուն տաքացրած յուղով տապակի մեջ դնել և երկու կողմից տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը: Այնուհետև ուտեստը վերջնական եփվելու համար պետք է դնել ջեռոցում: Թխել այն 5 րոպե 180 աստիճանի տակ:
- Կատարյալ Կորդոն բլյուի հիմնական նրբությունն այն է, որ կրծքամիսը հնարավորինս բարակ ծեծված լինի: Այդ իսկ պատճառով դժվար կլինի անել առանց պոլիէթիլենային թաղանթի: Իրականում Կորդոն բլյուն շվեյցարական շնիցելի այլ տարբերակ է՝ միայն ավելի շքեղ լցոնումով:
Հավի կրծքամսով Կորդոն բլյուն պատրաստ է, կարող եք մատուցել:
Բարի ախորժակ: