Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ կարտոֆիլով, պանրով և սերուցքով
Շատ համեղ և հագեցնող ուտեստ մատչելի մթերքներից. Տապակած կարտոֆիլ հավի կրծքամսով, սերուցքային սոուսով, հալված պանրով և մանանեխով:
Ես ընթրիք եմ եփում ըստ այս բաղադրատոմսով, երբ պետք է արագ ու առանց խնդիրների կերակրել ընտանիքս:
Содержание
Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս — 1 հատ
- Կարտոֆիլ — 5 հատ
- Գլուխ սոխ — 1 հատ
- Հալած պանիր — 3 հատ
- Սերուցք 15% — 200 մլ
- Մանանեխ — 1 թեյի գդալ
- Բուսական յուղ — ձևամանը յուղելու համար
- Աղացած սև պղպեղ` ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Կանաչ սոխ՝ ըստ ճաշակի
Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
- Մաքրած կարտոֆիլը կտրել փոքր խորանարդիկներով:
- Մաքրած սոխը կտրել փոքր խորանարդիկներով:
- Քսել փոքր ձևամանը բուսական յուղով: Կարտոֆիլն ու սոխը լցնել կաղապարի մեջ, համեմել աղով և պղպեղով՝ ըստ ճաշակի, խառնել:
- Հավի կրծքամիսը կտրել շերտերով, ծածկել սննդի թաղանթով և երկու կողմերից հարվածել խոհանոցային մուրճով: Հավի միսը աղ անել:
- Հալված պանիրը քերել խոշոր քերիչով: Ավելացնել սերուցք, մանանեխ և աղ: Խառնել ամեն ինչ:
- Դնել հավի կրծքամիսը կարտոֆիլի և սոխի վրա: Պատրաստի յուղալի սոուսը՝ պանրով և մանանեխով լցնել կարտոֆիլի և հավի վրա և հարթեցնել բահիկով:
- Ուտեստը դնել միջին մակարդակի վրա 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ: Թխել 30-40 րոպե:
Վերջում, ուտեստի վրա ցանել մանր կտրատած կանաչ սոխ (կամ ցանկացած այլ կանաչի):
Հավի կրծքամսով ջեռեփուկը հագեցնող է և համեղ: Հիանալի առաջարկ է ընտանեկան ընթրիքի համար:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կարտոֆիլով և հավով ջեռեփուկ