Այս հավի կրծքամսով ջեռեփուկը ես պատրաստում եմ ընտանեկան հավաքույթների ժամանակ: Սրանով թարմություն եմ մտցնում ձանձրալի կոտլետների և կոլոլակների փոխարեն:
Ջեռեփոուկը փափուկ է, հյութալի, տարբեր կանաչիների և համեմունքների շնորհիվ։ Մատուցվում է տարբեր կողմնակի ուտեստների և աղցանների հետ։
Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Հավի կրծքամիս 3 հատ
_Ձու 2 հատ
_Ուրց, պրովանսյան համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
_Համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
_Աղ, կարրի՝ ըստ ճաշակի
_Լոլիկ 1 հատ
_Սերուցք 150 մլ
Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը
_Միսը լվանալ, թղթե սրբիչներով չորացնել ու մանր կտրատել։
_Միսը լցնել ջեռոցի ամանի մեջ։
_Ձվերը խառնել աղի հետ, ավելացնել բոլոր կանաչիները, համեմունքները, մանրացված կանաչիների և պղպեղը։
_Սերուցքը լցնել ձվի զանգվածի վրա և խառնիչով սոուսը լավ հարել, մինչև միատարր լինի։
_Լցնել մի երկու ճաշի գդալ բուսական յուղ, խառնել։
_Լոլիկը բարակ շրջանակներով կտրատել, կանաչին մանրացնել։
_Սոուսը լցնել մսի վրա, վրան շարել լոլիկի շրջանակները և ցանել կանաչիները։
_Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և թխել մոտ 10-15 րոպե։
_Կարելի նաև ավելացնել սխտոր, տապակած սունկ և այլ հավելումներ՝ ըստ ձեր ցանկության։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Աշխարհի ամենաարագ և համեղ ընթրիքը