Հավի կրծքամսով սոուս. Նուրբ ուտեստ, որը հաստատ չի գիրացնի

Հավի կրծքամսով սոուս ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի կրծքամսով սոուս պատրաստելու հրաշալի բաղադրատոմսն օգտագործում եմ արդեն մեկ տարուց ավելի։

Թթվասերով հավի կրծքամիսը հիանալի այլընտրանք է ստամոքսը ծանրացնող խոզի կամ տավարի մսով գուլաշին։ 100 գ եփած հավում կա ընդամենը 130 կալորիա։ Համեմատության համար նշենք, որ 100 գ դիետիկ հացի մեջ կա մինչև 300 կալորիա: Հետևաբար, սոուսի այս տարբերակը նույնպես հիանալի է նիհարողների համար:

Սա հիանալի հավելում է ամեն ինչի հետ մատուցելու համար: Այս ուտեստի մեջ սոխ և գազար չկա: Եթե ​​ցանկանում եք, կարող եք ավելացնել, բայց մի չափազանցեք: Արդեն հարուստ համ կա։ Վերջում ավելացրեք թարմ կանաչիներ։ Դա կլավացնի կերակրի համը, կբարելավի տեսքը:

Հավի կրծքամսով սոուս

Հավի կրծքամսով սոուս. Բաղադրիչներ

_ Հավի կրծքամիս 700 գ

_ Թթվասեր 4 ճաշի գդալ

_ Տոմատի մածուկ 1 ճաշի գդալ

_ Կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ

_ Աղ 1 թեյի գդալ

_ Քրքում 1 թեյի գդալ

_ Սխտորի փոշի 1 թեյի գդալ

_ Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ

_ Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ

Հավի կրծքամսով սոուս Հավի կրծքամսով սոուս
Հավի կրծքամսով սոուս. Պատրաստման եղանակը

_ Հավի կրծքամիսը կտրատել փոքր կտորներով կամ շերտերով (որն ավելի հարմար է ձեզ համար)։

_ Մարինացնել կտորները կիտրոնի հյութի, համեմունքների, բուսական յուղի և սոյայի սոուսի խառնուրդի մեջ, թող միսը ծածկված մնա 15 րոպե։

_ Մսի կտորները դնել տաք կաթսայի մեջ։ Տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը:

_ Այնուհետև ավելացնել տոմատի մածուկը և տապակել հավի հետ մի քանի րոպե։

_ Հետո լցնել թթվասերը և մի քիչ տաք ջուր:

_ Ամեն ինչ միասին եփել ցածր կրակի վրա մոտ 10 րոպե: Կծվություն ավելացնելու համար կարող եք ավելացնել կարմիր պղպեղ։

Հավի կրծքամսով սոուս

Եթե ​​դուք չեք ցանկանում հավելյալ կալորիաներ, եփեք չհղկված բրինձ, հնդկաձավար կամ կոշտ ցորենի սորտերով մակարոնեղեն այս սոուսի համար:

Թեթև սննդի սիրահարներին խորհուրդ եմ տալիս ջեռոցում պատրաստել բանջարեղենով շոգեխաշած հավ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խորոված հավի կրծքամիս

Խնդրում ենք Գնահատեք