Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկ. Կատարյալ ընթրիքի բաղադրատոմս 

ջեռեփուկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկ. Կատարյալ ընթրիքի բաղադրատոմս, որը կարող է հագեցնել  բոլորին: Պարզ և համեղ մակարոնային ջեռեփուկը հավով և պանրով `ընթրիքի շատ լավ տարբերակ է:
Մենք բազմիցս փորձել ենք կարկանդակների բաղադրատոմսեր, որոնց համար նույնիսկ խմոր հարկավոր չէ, և այսօր մենք կրկին պատրաստելու ենք շատ պարզ և համեղ ջեռեփուկ, որի համար մեզ հարկավոր է միայն խաշել մակարոնեղենը: Ավելացնել համեղ մսային լցոնը և կստացվի հրաշալի ուտեստ ընտանեկան ընթրիքի համար` մակարոնեղենով կարկանդակ հավով և պանրով:

Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկ

Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Լցոնի համար.

  • 2 հավի կրծքամիս
  • 150 գ քերած պարմեզան
  • 150 գ չորահաց
  • 100 գ ալյուր
  • 4 ձու

Մակարոնային կարկանդակի համար.

  • 1600 գ խաշած սպագետտի
  • 250 մլ սերուցք
  • 150 գ քերած պարմեզան
  • 5 ձու
  • 1 թեյի գդալ աղ
  • 1/2 թեյի գդալ պղպեղ

Տոմատի սոուսի համար.

  • 2 պճեղ սխտոր
  • 1 սոխ
  • 400 գ տոմատի պտղամիս
  • 1 թեյի գդալ չոր համեմունքներ
  • 1 թեյի գդալ աղ
  • 1 թեյի գդալ շաքար
  • 1/2 թեյի գդալ պղպեղ

Ի հավելումն.

  • 4 մեծ կտոր պանիր
  • 200 գ քերած պանիր
  • քառակուսի ձևաման 23 սմ x 23 սմ

Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկ

Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը.

  1. Խաշել սպագետին աղ արած ջրի մեջ:
  2. Մենք կտրում ենք հավի կրծքամիսը մեջտեղից և խնամքով ծեծել յուրաքանչյուր կեսը, որպեսզի ստացվի հավի 4 շնիցել: Հավի միսը համեմել աղով և պղպեղով:
  3. Խառնել պարմեզանը չորահացին և հավի միսը թաթախել ալյուրի, ձվի և պանրով չորահացի մեջ: Թավայի մեջ տապակել հավի շնիցելները:
  4. Եփած սպագետին դնել մեծ ամանի մեջ և վրան լցնել սերուցք, որից հետո ավելացնել պարմեզան, ձու, պղպեղ և աղ, լավ խառնել:
  5. Լցնել սպագետիի կեսը ձևամանի մեջ և վրան դնել 2 կտոր պանիր:
  6. Պանրի վրա դնել հավի շնիցելները:
  7. Ավելացնել ևս 2 կտոր պանիր, իսկ այնուհետև ծածկել մնացած սպագետիով:
  8. Ձևամանը 30 րոպեով դնել 180 ° C ջերմաստիճանի տակ փչման ռեժիմում:
  9. Այդ ընթացքում, պատրաստեք լոլիկի սոուս:
  10. Տապակել մանրացված սոխը և սխտորը տապակի մեջ, ավելացնել լոլիկի պտղամիսը: Սոուսին համեմունքներ, աղ, պղպեղ և շաքար ավելացրեք: Սոուսը թողեք ցածր կրակի վրա մոտ 5 րոպե:
  11. 30 րոպե անց, ջեռեփուկը հանել ջեռոցից և վրան լցնել սոուսը: Վրան ցանել քերած պանիր և կրկին դնել ջեռոցում ևս 25 րոպե:

Իհարկե, պարզապես մակարոնեղենը խաշել և կոտլետներով մատուցելը ավելի արագ և հեշտ կլինի … Բայց արդյունքը, հավատացեք ինձ, արժե, որ այսքան ջանք գործադրեք:

Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկը պատրաստ է:

Տեսանյութ

Մեծ հաճույք կարող եք ստանալ ամենատարածված մթերքներից, եթե պատրաստեք նաև այս ուտեստը:

Ջեռեփուկ տավարի մսով — անհավանական համեղ ուտեստ

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք