Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկ. Կատարյալ ընթրիքի բաղադրատոմս, որը կարող է հագեցնել բոլորին: Պարզ և համեղ մակարոնային ջեռեփուկը հավով և պանրով `ընթրիքի շատ լավ տարբերակ է:
Մենք բազմիցս փորձել ենք կարկանդակների բաղադրատոմսեր, որոնց համար նույնիսկ խմոր հարկավոր չէ, և այսօր մենք կրկին պատրաստելու ենք շատ պարզ և համեղ ջեռեփուկ, որի համար մեզ հարկավոր է միայն խաշել մակարոնեղենը: Ավելացնել համեղ մսային լցոնը և կստացվի հրաշալի ուտեստ ընտանեկան ընթրիքի համար` մակարոնեղենով կարկանդակ հավով և պանրով:
Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Լցոնի համար.
- 2 հավի կրծքամիս
- 150 գ քերած պարմեզան
- 150 գ չորահաց
- 100 գ ալյուր
- 4 ձու
Մակարոնային կարկանդակի համար.
- 1600 գ խաշած սպագետտի
- 250 մլ սերուցք
- 150 գ քերած պարմեզան
- 5 ձու
- 1 թեյի գդալ աղ
- 1/2 թեյի գդալ պղպեղ
Տոմատի սոուսի համար.
- 2 պճեղ սխտոր
- 1 սոխ
- 400 գ տոմատի պտղամիս
- 1 թեյի գդալ չոր համեմունքներ
- 1 թեյի գդալ աղ
- 1 թեյի գդալ շաքար
- 1/2 թեյի գդալ պղպեղ
Ի հավելումն.
- 4 մեծ կտոր պանիր
- 200 գ քերած պանիր
- քառակուսի ձևաման 23 սմ x 23 սմ
Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը.
- Խաշել սպագետին աղ արած ջրի մեջ:
- Մենք կտրում ենք հավի կրծքամիսը մեջտեղից և խնամքով ծեծել յուրաքանչյուր կեսը, որպեսզի ստացվի հավի 4 շնիցել: Հավի միսը համեմել աղով և պղպեղով:
- Խառնել պարմեզանը չորահացին և հավի միսը թաթախել ալյուրի, ձվի և պանրով չորահացի մեջ: Թավայի մեջ տապակել հավի շնիցելները:
- Եփած սպագետին դնել մեծ ամանի մեջ և վրան լցնել սերուցք, որից հետո ավելացնել պարմեզան, ձու, պղպեղ և աղ, լավ խառնել:
- Լցնել սպագետիի կեսը ձևամանի մեջ և վրան դնել 2 կտոր պանիր:
- Պանրի վրա դնել հավի շնիցելները:
- Ավելացնել ևս 2 կտոր պանիր, իսկ այնուհետև ծածկել մնացած սպագետիով:
- Ձևամանը 30 րոպեով դնել 180 ° C ջերմաստիճանի տակ փչման ռեժիմում:
- Այդ ընթացքում, պատրաստեք լոլիկի սոուս:
- Տապակել մանրացված սոխը և սխտորը տապակի մեջ, ավելացնել լոլիկի պտղամիսը: Սոուսին համեմունքներ, աղ, պղպեղ և շաքար ավելացրեք: Սոուսը թողեք ցածր կրակի վրա մոտ 5 րոպե:
- 30 րոպե անց, ջեռեփուկը հանել ջեռոցից և վրան լցնել սոուսը: Վրան ցանել քերած պանիր և կրկին դնել ջեռոցում ևս 25 րոպե:
Իհարկե, պարզապես մակարոնեղենը խաշել և կոտլետներով մատուցելը ավելի արագ և հեշտ կլինի … Բայց արդյունքը, հավատացեք ինձ, արժե, որ այսքան ջանք գործադրեք:
Հավի կրծքամսով և մակարոնով ջեռեփուկը պատրաստ է:
Տեսանյութ
Մեծ հաճույք կարող եք ստանալ ամենատարածված մթերքներից, եթե պատրաստեք նաև այս ուտեստը:
Ջեռեփուկ տավարի մսով — անհավանական համեղ ուտեստ
Բարի ախորժակ: