Հավի մսով կոտլետներ. Անչափ նուրբ կերակուր տապակի մեջ

Հավի մսով կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Մենք սիրում ենք Հավի մսով կոտլետներ, որոնք պատրաստվում են կրծքամսից։

Ընդհանրապես, հավի կոտլետներն ունիվերսալ ուտեստ են ինչպես սովորական ընթրիքի, այնպես էլ տոնական սեղանի համար: Ինձ դուր են գալիս դրանք պատրաստման հեշտության և մթերքի մատչելիության համար:

Հավի մսով կոտլետներ

Ես դրանք պատրաստում եմ հավի ազդրերից: Գլխավորը միսը չափից շատ չչորացնելն է։ Իմ կոտլետները տարբերվում են նրանով, որ ես դրանք նախապես մարինացնում եմ: Դրա համար կարող եք օգտագործել ինչպես մայոնեզ, այնպես էլ թթվասեր կամ մածուն: Իսկ պաքսիմատի շերտը հիանալի կերպով պահպանում է կոտլետների հյութեղությունը՝ դրանք փափուկ պահելով։

Հավի մսով կոտլետներ

Հավի մսով կոտլետներ. Բաղադրիչներ

_Հավի բուդ 6 հատ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

_Սխտոր 5 պճեղ

_Մայոնեզ 6 ճաշի գդալ

_Չորահացի փշրանքներ՝ ըստ ճաշակի

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

Հավի մսով կոտլետներ

Հավի մսով կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Հեռացնել մաշկը ազդրերից և առանձնացնել ոսկորը։ Ծածկել միսը տոպրակով կամ թաղանթով և ծեծել երկու կողմից:

_Միսը երկու կողմից աղ և պղպեղ անել, վրան քսել մամլիչով անցած սխտորը։

_Մսի կտորներին քսել մայոնեզ, դնել ամանի մեջ, ծածկել թաղանթով և դնել սառնարանը 1 ժամով։

_Թաթախել կոտլետները պաքսիմատի մեջ։

_Տապակել դրանք արևածաղկի ձեթով տաքացրած թավայի մեջ՝ միջին ջերմության վրա, երկու կողմից կափարիչի տակ։

Հավի մսով կոտլետներ

Այժմ դուք գիտեք, թե ինչպես պատրաստել հավի ազդրի կոտլետներ, որոնք ավելի համով են, քան կրծքամսով տարբերակը:
Որպես այս տաք ուտեստի խավարտ, ես սովորաբար ընտրում եմ բրինձը բանջարեղենով կամ խաշած կարտոֆիլով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավով ռուլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք